– Vi ser frem til gode innspill, forslag og ønsker

Fra v: Ragnhild Lorentzen, Hamzah Sajid og Kafia Mohamud er blant dem som inviterer ungdom mellom 13 og 18 år til nytt møte om Hovseterløftet – torsdag 28. september klokken 18 på Familiesenteret. Arkivfoto

– Vi inviterer ungdommene til å bli med på den spennende jobben med å fargelegge Hovseter sammen fremover.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
27.09.2017 kl 14:41

Akersposten
Akersposten Media

HOVSETER: Det sier leder for Hovseterløftet, Ragnhild Lorentzen. Sammen med erfaringskonsulentene, Kafia Mohamud, Saif Kahn og Hamzah Sajid inviterer hun til Hovseterløftets andre, store ungdomsmøte. Det første møte var i begynnelsen av juni i år, der engasjementet var stort, og forslagene haglet.

Nå er det tid for å se hvilke forslag og innspill som har blitt noe av allerede – og hva som kommer på kort og lengre sikt.

– Vi skal sammen presentere det vi har jobbet med siden forrige ungdomsmøte i juni, og legge frem våre idéer til aktiviteter og tiltak som vi vil jobbe med videre i høst og til neste år. Frivillighetssentralen i Vestre Aker kommer også for å presentere sine spennende idéer til samarbeidstiltak, sier Lorentzen.

– Så vil vi diskutere tiltakene med ungdommene, og få med deres innspill og ønsker. Vi inviterer også ungdommene til å bli med på den spennende jobben med å fargelegge Hovseter sammen fremover, sier hun.

Ungdom mellom 13-18 år ønskes velkommen. Møtet er torsdag 28. september klokken 18 og holdes av erfaringskonsulentene Hamzah, Saif og Kafia, og prosjektleder for Hovseterløftet, Ragnhild, og stedet Familiesenteret i Hovseterveien 88.

Det blir lett servering.

LES OGSÅ: NRKs Thomas Felberg krever ungdomsklubb

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse