– Vanskelig å kommunisere hvor fint det er

OSLO VINTERPARK INVITERER TIL FROKOSTKJØRING: Morgenfugl? Om du er en dedikert ski- eller snowboardkjører kan du nå starte onsdagene med skikjøring og frokost i Wyller-området. FOTO: Arkivfoto: Oslo Vinterpark

… og onsdag morgen lanserer Oslo Vinterpark et nytt konsept for byens mest dedikerte ski- og snowboardkjørere.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
17.01.2017 kl 17:19

Akersposten
Akersposten Media

«Skiabatta»-frokost eller melkesyre? Ja takk, begge deler! Fra og med i morgen – og sesongens resterende onsdager – kan du i hvert fall kjenne på frisk luft, et strøkent underlag og innta dagens første måltid i Wyller-området før du svinger deg ut i hverdagens plikter.

– Vi åpner Wyller Ekspress og Wyller fra kl. 07.00 til 10.00, etter forespørsler fra skiinteresserte gjester. Vi tror det er et marked for de lojale brukerne av anlegget og leserne av Dagens Næringsliv, som ønsker å kjøre på ski eller snowboard før jobb, sier daglig leder i Oslo Vinterpark, Espen Bengston, om konseptet DN-frokostkjøring.

– Kom deg i bakken!

Vanlige heiskortpriser gjelder for de uten sesongkort, mens det for DN-abonnenter er 2 for 1-fordel på drop-in-kort.

– Det er blitt solgt såpass mange sesongkort at vi gjør dette på grunn av våre lojale gjester. Vi har solgt litt flere kort enn i fjor, da det for øvrig var en tredobling av salget sammenlignet med 2014/15-sesongen, sier Bengston.

Se bildet større

Daglig leder: Espen Bengston. FOTO: Oslo Vinterpark

Heissjefen forteller at du for snaue hundrelappen (99,- kr.) får frokost bestående av chiabatta med egg og bacon, kanelbolle og kaffe.

– Frokostkjøringen er en super start på dagen: Å komme seg ut i det fri i løpet av morgentimene er i hvert fall noe jeg skal benytte meg av. Wyller-området er en unik anledning til å få litt trening. Vi håper derfor at kolleger og venner slår seg sammen om denne aktiviteten, med åpen ekspressheis fra 07 til 10, før resten av Oslo Vinterpark åpner, sier Bengston.

Solide forhold

På entusiastisk vis understreker han at de preparerte skibakkene på vestkanten angivelig er suverene - på tross av en så langt snøfattig Oslo-vinter.

– Forholdene er helt råe! Det er full vinter, men det er vanskelig for oss å kommunisere hvor fint det egentlig er i Oslo Vinterpark, med tanke på at det ikke er vinter i byen. Folk tror det ikke, sier Bengston, som håper Kong Vinter bistår med kuldegrader for å kunne åpne flere deler av Oslo-områdets største aktivitetsanlegg om vinteren.

– I Wyller-området har nedfartene Tyr og nedre del av Heimdal åpnet. Vi jobber med å åpne flere bakker og har kommet et stykke på vei, men er ikke i mål med Wyllerløypa fordi det ikke har vært like kaldt som spådd. Alt mannskap står derimot klart, og da «gunner» vi på, avslutter Bengston.

LES OGSÅ: Oslo Vinterpark viderefører suksessoppskrift

LES OGSÅ: Skientusiast? Gled deg over siste nytt!

LES OGSÅ: Wow, sjekk Michaels (26) vinterpark-hyllest

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse