Ung jente antastet på Ullern

HER SKJEDDE DET: En eldre mann skal ha antastet en 10 år gammel jente sist fredag på oversiden av tennisbanen. Foto: Privat

Fredag formiddag ble en jente ved Bestum skole grovt antastet av en eldre mann.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
26.09.2017 kl 11:34

Akersposten
Akersposten Media

BLOKKAJORDET: Ved 14.30-tiden fredag tok en 10 år gammel jente snarveien forbi banen til Ullern Tennis. Der møtte hun en eldre mann som snakket til henne på et annet språk, som kan være spansk. Mannen skal angivelig forsøkt å kysse henne og beføle henne på kroppen. Hun løp fra stedet, og politiet ble tilkalt etter at hennes far ble gjort oppmerksom på det som hadde skjedd. Mannen var pent kledd, har jenta opplyst.

Ny hendelse

Et par timer tidligere passerte en 18 år gammel jente fra Ullern videregående samme område. Hun observerte en eldre mann som stirret vedvarende på henne.

– Hun reagerte på måten han stirret på og opplevde det som unaturlig og ekkelt. Vi vet jo ikke sikkert om det er samme mannen, sier jentas mor.

Mannen antas å være mellom 60 og 70 år.

Ullern Tennis er informert om hendelsene.

Informasjon om hendelsen er nå spredd på sosiale medier. Akersposten har gjentatte ganger forsøkt å få politiet i Oslo politidistrikt i tale. De har ikke kommet tilbake med informasjon.

Les også: Ny lokkeepisode - denne gang på Bestum

Bestum skole advarer

Ledelsen ved Bestum skole har nå sendt ut følgende informasjon:

"Informasjon om alvorlig hendelse fredag. Fredag etter skoletid ble en av skolens elever utsatt for utilbørlig seksuell atferd av en voksen mann ved tennisbanen. Jenta klarte heldigvis å komme seg unna situasjonen på egen hånd og varslet sine foreldre. Politiet har siden hendelsestidspunktet etterforsket saken, og etterforskning pågår fortsatt. Skolen samarbeider med politiet om hvilken informasjon som kan gis ut til enhver tid. På skolen vil kontaktlærerne snakke med sine elever i morgen formiddag. Målet med disse samtalene vil være å belyse det som har skjedd på en saklig måte og unngå å skape frykt i elevmassen. Vi vil blant annet snakke med elevene om å ikke la seg lokke av fremmede og anbefale barna å ta følge med hverandre på skoleveien. Vi oppfordrer dere til å snakke med barna om det samme. Mottar vi klarert informasjon fra politiet, vil dere få denne. Med hilsen Bestum skole v/ ledelsen."

Les også:

Fokus på lokkemenn kan få andre konsekvenser

Pass opp for lokkemenn!

Følg Akersposten på Facebook

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse