Ulik varsling av barnehageopptak i ferien

Ulik varsling av barnehageopptak i ferien

Litt ulike rutiner for varsling av barnehageopptak i sommer i bydelene Vestre Aker og Ullern. Her fra Rønningen Kanvas-barnehage i Vestre Aker. Arkivfoto: Fredrik Eckhoff

Bor du i Bydel Vestre Aker, kan du trygt tenke på andre ting enn barnehageopptak i ferien, for du får uansett ikke noe mail/sms om barnehageopptak i juli. I Bydel Ullern er det annerledes.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
01.07.2016 kl 10:18

VESTRE AKER/ULLERN: Fra fagkonsulent Eline Gårdsrud i Bydel Vestre Aker får vi beskjed om at det ikke foregår noe supplerende opptak for barn født før 1. januar 2013 før de er i gang igjen 8. august.

Det samme gjelder hovedopptaket for barn født i september og oktober 2015. Det vil altså heller ikke sendes ut noen mail/sms om dette før et stykke ut i august, ifølge Gårdsrud. Hun ønsker å få ut dette budskapet nå, slik at man ikke trenger å lure på om man går glipp av et viktig tilbud om barnehageplass fra bydelen mens man er på ferie.

Dette gjelder altså Bydel Vestre Aker.

Bydel Ullern:

For Bydel Ullern er det litt annerledes. Bydelen skriver følgende på sine Facebook-sider:

"Har du søkt barnehageplass? Alle med lovfestet rett til plass i august vil få et tilbud før utgangen av juni. Tilbud sendes ut fortløpende og ikke i felles opptaksrunder.

Har du barn født i september og oktober? Barn med lovfestet rett til barnehageplass i september vil få tilbud om plass i løpet av juli og august. Barn med lovfestet rett til barnehageplass i oktober, vil få tilbud i løpet av august og september."


Ønsker du å motta Akerspostens ukentlige nyhetsbrev på epost? Meld deg på her!


Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!