Ulik varsling av barnehageopptak i ferien

Litt ulike rutiner for varsling av barnehageopptak i sommer i bydelene Vestre Aker og Ullern. Her fra Rønningen Kanvas-barnehage i Vestre Aker. Arkivfoto: Fredrik Eckhoff

Bor du i Bydel Vestre Aker, kan du trygt tenke på andre ting enn barnehageopptak i ferien, for du får uansett ikke noe mail/sms om barnehageopptak i juli. I Bydel Ullern er det annerledes.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
01.07.2016 kl 10:18

Akersposten
Akersposten Media

VESTRE AKER/ULLERN: Fra fagkonsulent Eline Gårdsrud i Bydel Vestre Aker får vi beskjed om at det ikke foregår noe supplerende opptak for barn født før 1. januar 2013 før de er i gang igjen 8. august.

Det samme gjelder hovedopptaket for barn født i september og oktober 2015. Det vil altså heller ikke sendes ut noen mail/sms om dette før et stykke ut i august, ifølge Gårdsrud. Hun ønsker å få ut dette budskapet nå, slik at man ikke trenger å lure på om man går glipp av et viktig tilbud om barnehageplass fra bydelen mens man er på ferie.

Dette gjelder altså Bydel Vestre Aker.

Bydel Ullern:

For Bydel Ullern er det litt annerledes. Bydelen skriver følgende på sine Facebook-sider:

"Har du søkt barnehageplass? Alle med lovfestet rett til plass i august vil få et tilbud før utgangen av juni. Tilbud sendes ut fortløpende og ikke i felles opptaksrunder.

Har du barn født i september og oktober? Barn med lovfestet rett til barnehageplass i september vil få tilbud om plass i løpet av juli og august. Barn med lovfestet rett til barnehageplass i oktober, vil få tilbud i løpet av august og september."

Ønsker du å motta Akerspostens ukentlige nyhetsbrev på epost? Meld deg på her!

Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse