Trusselen om å rive ballettskolen har fått nye og gamle venner på tåspissene

VENNER PÅ FACEBOOK: Trusselen om riving har fått nye og gamle venner til å samle seg på Facebook. Skjermbilde.

Kirkenær Ballettskoles Venner er nå på Facebook for å hedre og beskytte skolen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
08.12.2016 kl 12:22

Akersposten
Akersposten Media

SØRBYHAUGEN: - Kirkenær ballettskole har åpenbart mange venner. Få dager etter at facebooksiden Kirkenær Ballettskoles Venner åpnet har nesten 200 vært inne og likt siden, sier Margrethe Geelmuyden som har kjempet for ballettskolens eksistens etter trusselen om riving av skolen.

Les også: Vil rive Kirkenær ballettskole

Noen har delt bilder av ballettminner fra både nye og gamle dager. Andre forteller om hva ballettskolen har betydd for dem på veien mot å bli profesjonell danser. Blant disse er dansere fra Nasjonalballetten og kompanier som Carte Blanche, som har bakgrunn fra Kirkenær ballettskole.

-Det er mye kjærlighet til skolen og stort engasjement for å ta godt vare på den. I Bydel Ullern vil samtlige politiske partier sikre dette viktige og tradisjonsrike tilbudet til nesten 400 barn og unge, sier Margrethe Geelmuyden som representeter Venstre i bydelsutvalget i Bydel Ullern.

Les også: Politikere vil slå ring rundt Kirkenærhuset

Hun oppfordrer alle å dele bilder av gode opplevelser fra skolen på siden og minner om at man må ha tillatelse fra foreldre for å legge ut gjenkjennelige bilder av barn.

Seks av Kirkenær Ballettskoles elever er i år med i Reisen til Julestjernen på Nationaltheatret. Skolen har også Elevforestilling på Steinerskolen/Hovseter søndag 11. desember. Skolen skriver på sin hjemmeside: «Variert forestilling som spenner fra Klassiske variasjoner til Musical og Moderne dans. Passer for hele familien! Varighet: ca. 1 time. I etterkant: hyggelig samvær med kakesalg og kaffe, ta med kontanter.»

LES OGSÅ: Hvem var englene som hjalp Knut?

LES OGSÅ: Vil fortette rundt Smestad t-banestasjon inntil 100 meter

Neste stasjon: Tryvann

Aktivitetsskolen på Lilleaker samlet penger til hjemløs julefeiring

Ingen mindreårige flyktninger til Montebello

Bydel Ullern fikk bot for omsorgssvikt etter at eldre kvinne døde

– Helt Fleksnes på Hovseter

Ingen respekterer fartsgrensen

Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse