– Trist hvis vi må kaste inn håndkleet

Fra v: Regionsleder Asgeir Stjern, nestsjef Emilie Skramsett og butikksjef Ida Margrethe Bjørnstad Johannesen håper på å kunne fortsette på Vinderen når de må ut av lokalene fordi Rema 1000 utvider. Foto: Fredrik Eckhoff

Etter 15 år som nabo med Rema 1000 på Vinderen, er det over og ut for Mester Grønn-butikken i slutten av september. Men de har slett ikke lyst til å flytte fra Vinderen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
12.06.2017 kl 14:54

Akersposten
Akersposten Media
Se bildet større

I oktober er ikke lenger Rema 1000 og Mester Grønn samlokalisert på Vinderen.

VINDEREN: Når leiekontrakten går ut i september, må Mester Grønn ut av lokalene fordi Rema 1000 trenger større plass. Blomsterbutikken har vært der siden 2002.

Akersposten møter butikksjef Ida Margrethe Bjørnstad Johannesen, nestleder Emilie Skramsett og regionsleder for Mester Grønn, Asgeir Stjern i butikken på Vinderen.

God utvikling

– Det er trist hvis vi må kaste inn håndkleet, sier Stjern og forteller at butikken på Vinderen har økt jevnt og trutt i omsetning med årene – og i 2016 hadde butikken 45.000 handlinger.

– Ida og Emilie har god dialog med kundene. Tilbakemeldingene er at kundene er fornøyd med utvalg, kvalitet og service, sier Stjern til Akersposten.no. – Det har vært en veldig god utvikling på denne butikken. Teamet her er veldig dyktige på det de gjør. De kan konseptet, de kan blomster!

I dag er det syv ansatte hos Mester Grønn på Vinderen.

– Vi har stadig mer av levering til brylluper, dåp, begravelser og konfirmasjoner. Det har vi jobbet mye med kundene å fortelle at vi gjør, forteller butikksjef Bjørnstad Johannesen. Hun syns det er synd at det bare er noen måneder igjen til de må ut av lokalene.

Vil være på Vinderen

Mester Grønn er så fornøyde med å være på Vinderen, at de nå gjør en solid innsats for å finne et nytt lokale i strøket – foreløpig uten hell.

– Vi har allerede vært i forhandlinger flere steder, sier Asgeir Stjern. – Vi har også vært på dørene, spurt om å leie, kjøpe…, men foreløpig har vi ikke funnet et nytt lokale.

Han tenker at kanskje sitter noen med et butikklokale på Vinderen som tenker på å avvikle eller flytte. Da vil han gjerne høre fra dem!

– Vinderen er et lokalmarked som er veldig spesielt, med veldig lojale kunder.

– Hva slags lokale er dere ute etter?

– Vi er åpne for alle innspill, men gjerne rundt 100-120 kvadratmeter. Også trenger vi et kjølerom fordi vi selger mye avskårne blomster, som må stå kjølig om natten.

LES OGSÅ: En fiskelegende melder overgang fra Røa til Vinderen

Følg Akersposten.no på Facebook

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse