Trafo-brann har tatt strømmen på Røa

En brann i en trafostasjon langt oppe i Ostadalsveien har mørklagt deler av Røa torsdag kveld. Det kan ta tid for strømmen er tilbake.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
06.01.2017 kl 20:48

Akersposten
Akersposten Media

RØA: – Blokkene på den andre siden er helt mørke, sier beboer i Ostadalsveien på Røa, Rune Aleksander Bækken. Han ble vitne til, og tok video av, at det brant i trafo-boksen på den andre siden av veien torsdag like etter klokken 19.

– Minst et par hundre boliger har mistet strømmen, mener Bækken, som sitter i mørket og ser Brann- og redningsetaten slukke brannen. Han forteller også at han rundt klokken 20 snakket med en representant for Nettpartner, som opplyste at strømmen antakelig kommer tilbake i løpet av natten.

Politiet har også meldt om at en del boliger har mistet strømmen på grunn av brannen, og Hafslund har sendt denne meldingen til Bækken og en rekke andre beboere i området: "Hafslund Nett har for tiden feil på strømnettet. Utbedring pågår. Vi beklager situasjonen og håper feilen blir kortvarig."

En nabo av Bækken, som også bor i Ostadalsveien, skriver til Akersposten at hun er litt bekymret for hvor lenge det er til strømmen er tilbake, fordi det er -10 grader ute.

Rundt klokken fire natt til fredag skal strømmen ha vært tilbake i området, og det er nå satt opp en ny trafostasjon ved siden av den brannskadde, mens det fremdeles jobbes intenst på stedet.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse