Tok storsmuglere i "Scarfaces" nettverk på Ris

AVDEKKER NETTVERK: Politiet ved Majorstuen politistasjon har i samarbeid med Tollvesenet avdekket spritnettverk og beslaglagt varer og kontanter for millioner. Foto: Arkiv

En patrulje fra Majorstuen politistasjon stanset en bil på Ris og fant diverse smuglervarer tirsdag 4. oktober. Videre etterforskning førte politiet til en adresse med betydelige mengder øl, sprit og sigaretter knyttet til nettverket til drapstiltalte "Scarface".

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
11.10.2016 kl 08:57

Akersposten
Akersposten Media

RIS: Tirsdag 4. oktober ble bilen stoppet på Ris. På adressen politiet fant frem til, kom politiet over 25 personer i og rundt huset. Det ble funnet cirka 4000 liter øl, 400 liter sprit og om lag 43 000 sigaretter. Det melder politiet på sin Facebook-side.

Etterlyst i Polen

Nettverket bak er knyttet til en polsk sprittaxi-ring som er blitt kjent ledet av en mann med oppnavn "Scarface". Nå sitter den 31 år gamle mannen fengslet i Norge og er etterlyst i Polen for drap på en dørvakt. Han sitter i norsk fengsel i påvente av utlevering til Polen. Siden pågripelsen i september har han også sonet ferdig en dom for spritsmugling som han fikk i 2010, skriver VG.

Millionverdier

Majorstuen politistasjon har hatt fokus på ulovlig salg av alkohol til mindreårige fra såkalte sprit-taxier. I samarbeid med etterretning i Tollvesenet har arbeidet ført til en rekke pågripelser, samt beslag på flere millioner i varer og kontanter. Det er en betydelig omsetning av ulovlig øl og sprit fra sprittaxier til ungdom i Oslo vest.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse