To svært gode grunner til å la bilen stå i ettermiddag!

Underkjølt regn har plaget både harde og myke trafikanter av og på i flere uker. Lille julaften er det frost i bakken, og sent på ettemiddagen kommer regnet... Ta det rolig i førjulsstresset! Foto: Fredrik Eckhoff

Kombinasjon hektisk juleinnspurt og værvarselet for fredag ettermiddag og kveld bør skremme vannet av deg hvis du skal farte mye rundt i Oslo vest i kveld!

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
23.12.2016 kl 12:21

Akersposten
Akersposten Media

OSLO VEST: Det er ingen stor hemmelighet at de siste dagene før jul er de store krasjedagene. Faktisk sier statistikken at 22. og 23. desember er de store bulkedagene. Da krasjes det nesten 80 prosent mer enn på«vanlige» dager, ifølge Nettavisen.

Når meteorologene varsler plussgrader og mengder med regn i 18-19-tiden i kveld, og det fremdeles er solid frost i bakken, ligger det an til en kveld som kan bli i overkant spennende på våre veier. Faktisk er det meldt opptil flere plussgrader, men frosten i bakken kan sikkert holde seg en stund, og det skaper jo gjerne problemer.

Så Akerspostens råd til deg som må ut i trafikken når regnet setter i ettermiddag og kveld, ta det veldig pent og rolig! Det blir en langt bedre lystigere julaften hvis du slipper å måtte sitte og regne ut hvor stor egenandel du slipper unna med på bilforsikringen. God jul!

LES OGSÅ: Ullern-gründere har funnet sin egen eldrenisje

– Tenk om jeg hadde fått hjerteinfarktet et annet sted

Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse