T-banestans skaper trøbbel

På Røa er det uvisst når neste bane kommer når Akersposten er der klokken 15 mandag. Meldingen går ut på at det er trøbbel på Majorstuen med strømmen. Foto: Pål Magnus Tømmervold

Strømstans på Majorstuen skapte store problemer tirsdag ettermiddag på alle t-banelinjer.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
29.08.2017 kl 17:00

Akersposten
Akersposten Media

OSLO: "Alle linjer: Stans i trafikken grunnet feil med signalanlegget mellom Majorstuen og Sognsvann. Østlige ruter snur ved Stortinget."

Dette er meldingen som møter reisende på t-banestasjonene tirsdag ettermiddag.

På Twitter skriver Sporveien T-Banen: "Trafikken opprettholdes slik: Linje 1: Frøen - Frognerseteren. Linje 2: Borgen - Østerås. Linje 3: Borgen - Kolsås."

Det betyr altså at det er ingen trafikk mellom Stortinget og Frøen, mellom Stortinget og Borgen og mellom Stortinget og Sognsvann. Banene snur ved Borgen og Frøen.

Fremdeles problemer

– Det er på gang, de har koblet kabelen de hadde trøbbel med, men de driver fremdeles med feilsøk, sier Jan Rustad, kommunikasjonsrådgiver i Sporveien, til Akersposten klokken 15.45.

Klokken 16.45 melder Rustad at feilen er rettet, og at det igjen kjøres t-banetog mellom Frøen og Stortinget og mellom Borgen og Stortinget. Også på Sognsvannsbanen skal trafikken være i gang igjen.

Han sier at det imidlertid vil ta litt tid før banene er i rute.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse