T-bane vandalisert – krasj i p-hus

En t-banevogn ble tagget ned på Frognerseteren, mens en bilist krasjet i et p-hus i Vækerøveien.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
20.07.2016 kl 10:40

Akersposten
Akersposten Media

FROGNERSETEREN/RØA/VÆKERØ: Det var tirsdag rundt klokken 15 politiet meldte om at de søkte etter mistenkte etter at en t-banevogn var blitt vandalisert. Slik lød meldingen fra politiet: "Frognerseteren: En t-banevogn er blitt tagget ned. Patrulje på stedet – søker etter gjerningspersoner.»

Senere kom meldingen om at de hadde søkt i området etter de mistenkte uten resultat.

Litt senere på ettermiddagen rykket politiet ut til en bilkrasj i parkeringshuset på Røa Senter: "Trafikkulykke, singelulykke –inne i et parkeringshus. Uvisst skadeomfang. Nødetatene underveis og bilberging rekvirert."

Så meldte politiet at ulykken hadde skjedd i et parkeringshus. "Bilfører er bevisst, overtatt av helse på stedet. Hendelsesforløp uavklart. Bilberging rekvirert,» skrev politiet på Twitter.

Den skadde ble kjørt til sykehus for videre behandling.

På kvelden tirsdag måtte politiet igjen i aksjon her i vest, på E18. "Vi har plukket opp 4 turister på E18 som ønsket seg skyss vestover. Var nok ikke oss de ville sitte på med, ble sluppet av på Lysaker,» meldte politiet, som fortsatte: "Dette var E18 ved Vækerø. Motorveien er ikke et anbefalt sted for haiking."

Flere nyheter på Akersposten.no:

– Den trappen skulle aldri vært sånn

Alle kattungene ble reddet

Ønsker du å motta Akerspostens ukentlige nyhetsbrev på epost? Meld deg på her!

Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse