Spennende foredrag og bygging av nytt hus

Kulturleder Carina Dybdahl byr på en innholdsrik høst på Ullern kultursenter. Kom innom og hent programmet. Onsdag 23. august er det åpent hus på Ullern kultursenter. Foto: Bjørg Duve

Geir Helljesen, Hege Moe Eriksen, Karsten Alnæs, Marit Nybakk og Leif Gjerland er bare noen få eksempler på hva Ullern kultursenter har å by på denne høsten. Det var rekordmange som besøkte kultursenteret i løpet av våren. Programmet for høsten byr på så mange godbiter, at det kan bli ny rekord. Onsdag 23. august er det åpent hus på Ullern kultursenter

Tekst:

Publisert:

Akersposten
Akersposten Media

LILLEAKER: Onsdag 23. august er det åpent hus på Ullern kultursenter. Her vil høstens tilbud bli presentert.

– Vi har et meget variert tilbud. Alt fra fysisk trim og hjernetrim, til foredrag og kurs, sier kulturleder Carina Dybdahl til Akersposten.

De fleste kurs er så populære at der må en være meget tidlig ute for å få plass.

Snart utbygging

Mustad Eiendom, som eier bygget Ullern kultursenter holder til i, skal bygge ut. Det kommer et eget bygg der hagen er i dag, og paviljongen, hvor blant annet frisør og fotpleie holder til, skal bort.

– De skal inn i det nye bygget. Der skal også kontorene og kurslokalene få plass, sier Dybdahl.

Paviljongen har bare en midlertidig tillatelse til å stå der den er nå. Planene er klare og arbeidene begynner om ikke lenge.

Onsdagsforedragene

Onsdagsforedragene er meget godt besøkt.

– Geir Helljesen skal for eksempel snakke om hva som venter oss etter stortingsvalget. Hege Moe Eriksen om Europa i endring, sier Dybdahl.

Karsten Alnæs om Rembrandt, Asbjørn Schaatun om Beethoven og Leif Gjerland om navn i Oslo. Henrik Syse tar for seg Martin Luther og vår tid.

MandagsSTOPPEN

– MandagsSTOPPEN er en egen møteserie er et åpent forum, sier Dybdahl. – Her kan en delta i diskusjonene om temaer knyttet opp mot helse.

Her kommer en blant annet i kontakt med personer ansatt i Bydel Ullern.

– På et av møtene vil en presentere gode råd og fortelle om erfaringer, som kan være nyttige i møte med hjelpeapparatet. Vi har også satt av tid til å se på og diskutere velferdsteknologi, sier Dybdahl.

Hvordan bruke nettet med vettet, og Oslo, en aldersvennlig by, er også med i denne møteserien.

Kulturfredag

Kulturfredagene fortsetter som før. Roy Hellvin skal spille jazz tre fredager. Det blir gitar og trekkspill med Olaf Kran og Trond Romstad fire ganger. Klavermusikk med Iskra Mantcheva tre ganger.

– Vi har også åpnet for Bokkafé på fredagene. Jannik Bonnevie kommer tre ganger og leser dikt, sier Carina Dybdahl, som legger til at fremførelse av dikt er blitt meget godt mottatt.

Les også:

Milliardbedrift på Ullern får innovasjonsprisen

Nå overvåkes søppelkassen din

Følg Akersposten på Facebook

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse