Snart kommer endelig planforslag for Skøyen

SPENNINGEN STIGER: Hva blir det endelige planforslaget for Skøyen. Foto: Plan- og bygningsetaten / Mediaweb AS

Det har kommet inn 176 merknader. 24 av disse kommer fra ulike lag og foreninger og hele 119 innspill fra privatpersoner.

Tekst:

Publisert:

Akersposten
Akersposten Media
Se bildet større

Avdelingsdirektør i Plan- og bygningsetaten, Morten Wasstøl. Foto: Plan- og bygningsetaten

SKØYEN: Mandag 18. september gikk høringsfristen ut for å kommentere på forslaget til områderegulering for Skøyen. Plan- og bygningsetaten er nå i full gang med å gå igjennom alle merknadene. Så skal planforslaget bearbeides og justeres før det sendes over til politisk behandling.

Følg med på områdereguleringen på Plan- og bygningsetatens saksinnsyn

Innsigelser

– Det planlegger vi i løpet av desember 2017, sier avdelingsdirektør for byutvikling i Plan- og bygningsetaten, Morten Wasstøl, om når saken kommer til politisk behandling.

Han forteller også at det er kommet inn tre innsigelser til planforslaget. De tre som har sendt innsigelse er de statlige virksomhetene BaneNor, Riksantikvaren og Statens vegvesen. Dialogen med disse er allerede startet.

Les også: Dette er nye Skøyen

Stort engasjement

– Vi opplever et stort engasjement for Skøyen-planen og mange er veldig interessert i å følge med på hva som skjer. Vi oppfordrer alle interesserte til å benytte vår saksinnsynsløsning. Her kan du nemlig abonnere på saken. Da får du et varsel til din e-postadresse hver gang det er en bevegelse i saken. Registrér deg som abonnent ved å bruke grønn knapp merket «Bli abonnent», sier prosjektleder for Skøyen-arbeidet i Plan- og bygningsetaten, Beate Margrethe Siebke-Løge.

Les også:

- Dette er for dårlig arbeid

- Blir som en berlinmur

Elvestuen rasende på Rødt og bystyrevedtaket

- Gammeldags betongsosialisme brer seg i byen

- Ikke betongsosialisme

Følg Akersposten på Facebook

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse