Snart automatfritt på CC Vest

Senterleder Kine Refsdal på CC Vest forteller at p-automatene på p-plassene snart forsvinner og erstattes av nytt parkeringssystem. Foto: Fredrik Eckhoff

Fra 1. september kan du ikke lenger få bot for å parkere for lenge på CC Vest.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
08.08.2017 kl 15:28

Akersposten
Akersposten Media

LILLEAKER: Har du opplevd å glemme tiden når du har vært på CC Vest? Og fått den irriterende gule lappen i vinduet når du har kommet halsende 10 minutter etter at tiden har gått ut?

Ikke lapp, ikke bot

Vel, da har du kanskje opplevd dette for siste gang. Fra 1. september legger nemlig det største kjøpesenteret på vestkanten om sitt parkeringssystem. Fremdeles er det lov til å stå gratis i opptil tre timer, men du trenger ikke lenger å trekke lapp. Bilen din registreres i stedet av kamera når du kjører inn og ut.

Har du stått mindre enn tre timer, skjer ingenting. Har du vært der mer enn tre timer, kan du enten betale i en av fire betalingsautomater på senteret, eller du kan velge å få faktura i posten.

– Du kan ikke lenger få bot for å stå for lenge parkert hos oss. På den første fakturaen er det heller ikke noe fakturagebyr, sier senterleder Kine Refsdal til Akersposten.no.

Nytt p-firma

– Det nye systemet skal være mer praktisk. Du slipper å ta lapp, og du slipper å følge med så nøye på klokken når du handler, sier hun.

Samtidig skifter CC Vest parkeringsfirma fra Q-Park til OnePark, og det nye systemet er i drift fra 1. september.

– Den dagen har vi ekstra folk på plass for å forklare hvordan det fungerer, sier Refsdal, som forteller at dette systemet allerede er i bruk flere andre steder, blant annet på Trekanten kjøpesenter i Asker.

LES OGSÅ: CC Vest slipper likevel til politikerne i valgkampen

Her kommer beboerparkering i Oslo vest

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse