Annonse: Privatmegleren Scenario Røa

Slik treffer Privatmegleren-annonsene på sosiale medier

 

– Gjennom vårt Klikk-system på Facebook og andre sosiale medier får selgeren hele tiden spisset budskapet. Vi har opplevd en økning i antall folk på visning etter at vi begynte med disse annonsene, sier Iver Graff, daglig leder hos Privatmegleren Scenario på Røa.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
01.06.2016 kl 14:55

Akersposten
Akersposten Media

I januar i år tok Privatmegleren i bruk ”Klikk”, boligannonsen som oppsøker potensielle kjøpere på sosiale medier som Facebook, Google network, instagram og Linkedin.

– Vi trenger ikke å gjette på hvem som er mulige kjøpere. Vi får veldig god hjelp fra søkermotoren Klikk, som hele tiden spisser budskapet mot den relevante kjøpergruppen, Vi kan si at Klikk finner kjøperne for oss, sier Graff.

Han forklarer at Klikk analyserer hver eneste time for eksempel hvilke bilder i annonsen som slår best an og hva slags type mennesker som klikker seg inn på annonsene via Facebook. Dermed vris annonseringen mot dem som er mest interessert.

– Det viktigste er jo ikke å få flest mulig klikk på annonsen, men mest mulig riktige klikk, sier Graff. – Vi ser at Klikk virker godt. Dette systemet er eksklusivt for Privatmeglerens kunder.

Alle vil ha Klikk

Daglig leder hos Privatmegleren Scenario på Røa er overbevist om at Klikk gir deres kunder et fortrinn i markedet, og han forteller at siden nyttår har alle boligene de har solgt, blitt markedsført på denne måten på Facebook.

Boligselger kan for øvrig velge mellom tre ulike Klikk-pakker; basic, sølv og gull, alt ettersom hvor mange man ønsker å nå ut til på Facebook med boligannonsen.

Kjenner Oslo vest

Privatmegleren Scenario har nå holdt til i lokalene over Rema 1000 (tidligere Rimi) ved Røakrysset i seks år. De er meglere med solid erfaring fra Oslo vest. Graff leder an med sine over 20 års fartstid med å megle eiendommer her på vestkanten, og flere av de andre har også mange år å skilte med som meglere i området.

De understreker hvor viktig det er å kjenne strøket ned til minste detalj.

– Oslo vest er et krevende marked. Forskjellen på suksess og fiasko er ganske stor. Det er svært oppegående mennesker i vårt område. Markedet lar seg ikke lure. Derfor er lang erfaring ekstremt viktig, sier fagansvarlig og eiendomsmegler Cecilie Frøshaug.

Hun forteller at Privatmegleren Scenario på Røa er i solid vekst. I snitt har omsetningsøkningen vært på 10 prosent i året siden åpningen.

Meglerne hos Privatmegleren Scenario oppfordrer deg som skal selge, eller som vurderer å selge, boligen din, å ta en tur innom!

Her finner du mer om Privatmegleren Scenario på Røa.

Dette er Privatmegleren Scenario på Røa:

Iver Graff, 22 års erfaring, de siste 20 årene i Oslo vest., daglig leder og eiendomsmegler
Cecilie Frøshaug, fagansvarlig og eiendomsmegler, siden 2004, kun i Oslo vest
Rune Morten Pedersen, megler, siden 1997 i Oslo vest.
Sisilie Berg, megler MNEF, 11 års erfaring i hele Oslo og Bærum.
Lill Carina Hanssen, Eiendomsmeglerfullmektig MNEF, vært ansatt hos Privatmegleren på Røa i 3,5 år.

Mer om KLIKK:

PrivatMegleren har enerett på KLIKK. Med Norges smarteste digitale boligannonse finner vi interessentene raskere og mer effektivt enn noen gang. KLIKK lager opptil 18 ulike versjoner av boligannonsen din, legger den ut på sosiale medier og analyserer og optimaliserer dem hver time, hele døgnet. Alt for å treffe de som mest sannsynlig er interessert i din bolig.