ANNONSE
Annonse

Skientusiast? Gled deg over siste nytt!

DELER AV WYLLERLØYPA ÅPNER: Onsdag kan du igjen boltre deg i deler av Wyller og sjekke ut den "nye" kafeteriaen i bunnen av bakken. Foto: Oslo Vinterpark

Oslo Vinterpark er klar for full rulle og storinnrykk på vestkantens hvite gull.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 11.01.2017 kl 12:51

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

- Forholdene er meget bra, og nå snør det faktisk. Vi åpner flere traseer denne uken: Eriksensvingen og deler av Wyllerløypa onsdag, sier daglig leder i Oslo Vinterpark, Espen Bengston, til Akersposten.no tirsdag formiddag.

Den entusiastiske heissjefen legger imidlertid ikke skjul på at det er begrenset med natursnø i vinterparken om dagen.

Men takket være utrettelig innsats fra bakkemannskapet, og mye produksjon av kunstsnø, beskrives føret som «kjempefint».

TILBUD FOR ALLE: Oslo Vinterpark har gleden av å kunne tilby aktiviteter for store og små, og for nybegynnere så vel som eksperter. Foto: Oslo Vinterpark

- Vi preparerer jo, så det blir ikke nødvendigvis mye is. Nå venter vi bare på at også Tryvannskleiva skal åpne, som vi håper å realisere neste uke når kulda forhåpentligvis kommer, sier Bengston - og berømmer de ansatte for jobben som legges ned daglig i Oslo vest.

- De gjør en fantastisk jobb for tilretteleggingen av friluftsaktiviteter på snø. Det er en kjempebra gjeng som jobber her, forteller han.

Fornøyde skientusiaster

På tross av det ustabile været blir hovedstadens skimetropol besøkt av mange glade gjester, skal vi tro lederen i Oslo Vinterpark.

- Forrige helg hadde vi om lag 6 000 besøkende. Vi gleder oss derfor til å åpne nye, oppgraderte lokaler i Wyllerstua, med nye drivere. Der vil du kunne få sunn og god mat til en relativt rimelig penge, sier han.

SE OGSÅ: Wow, sjekk Michaels (26) vinterpark-hyllest

Frokostkjøring

Nytt av året er dessuten «DN frokostkjøring» fra onsdag 18. januar. Da vil skiheisen åpne klokken 07.00, og det vil bli mulig å starte dagen med en matbit i Wyllerstua. Dette vil kun foregå i Wyller, og det er bare Wyller Express som er åpen. Resten av anlegget åpner som normalt klokken 10.00.

Daglig leder: Espen Bengston. Foto: Oslo Vinterpark

- For det første er det veldig bra trening, og det sørger for en meget god start på dagen!, sier en stolt heissjef, som håper på kuldegrader og å kunne åpne hele anlegget i løpet de neste ukene.

Skulle det derimot skorte på ferdighetene og/eller utstyret til å skulle boltre seg i Oslo Vinterpark? Fortvil ikke. Den daglige lederen ønsker også å tilføye at vinterparken har en populær skiskole. Der kan de interesserte få privattimer når det måtte passe, ved siden av å leie så å si alt av utstyr.

- Vi har også satt ned prisene på sesongkort, som gjør at de besøkende får mye for pengene. Vi har lys i alle bakkene og har åpningstid fra 10 til 22 på hverdager. På ski-verkstedet har man dessuten muligheter til å freshe opp utstyret etter en snøfattig høst og vinter, avslutter Bengston.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse