Sjekk ut vinnerne av Stolpejakten!

Anders Flågen og Ragnhild Lorentzen, som har stått bak Stolpejakten 2016. Foto: Fredrik Eckhoff

jjh

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
04.11.2016 kl 15:34

Akersposten
Akersposten Media

VESTRE AKER: Stolpejakten har vært et samarbeid mellom Heming Orientering og Bydel Vestre Aker, hvor hovedhensikten har vært å få folk opp av sofaen, ut av huset og på tur i bydelen. Målet har vært 61 trestolper, som har stått på sentrale og usentrale steder i Bydel Vestre Aker, gjerne steder som er knyttet opp mot viktig og interessant lokalhistorie.

Populært

Gjennom å følge et kart eller via en app på telefonen, har deltakerne orientert seg fra stolpe til stolpe, og tallene viser at dette har vært en populær aktivitet: 1483 deltakere har registrert seg, og disse har gjennomført tilsammen 32.264 stolopebesøk i Vestre Aker. Av disse har 219 deltakere besøkt alle 61 stolper. 415 har besøkt 30 stolper eller flere.

– Og mange flere har nok vært ute på tur. Flere har tatt med seg barna, kjæresten, kona eller bestemor ut på Stolpejakt, sier folkehelsekoordinator i bydelen, Ragnhild Lorentzen.

– Oppsummert vil jeg si at vi med Stolpejakten har lykkes med å få folk ut på tur i nærmiljøet vårt, og Bydel Vestre Aker og Heming Orientering håper på å videreføre Stolpejakten i 2017, sier hun.

Premieutdeling lørdag

Lørdag 5. november kan de fem vinnerne komme innom Anton Sport på Røa mellom klokken 11 og 13 og hente premiene sine. I tillegg kan alle som har tatt 30 stolper eller mer, velge mellom Stolpejakt-BUF og en historiebok fra Bygdøy, Røa og Ullern historielag.

– Vi deler også ut sjokoladegullmynter til barna som har tatt 1 stolpe eller mer, og boller til alle som stikker innom, sier Lorentzen, som vil være på plass sammen med Stolpejakten-general Anders Flågen i Heming Orientering

Her er årets vinnere av hovedpremiene i Stolpejakten:

Gavekort fra Anton Sport pålydende kr 1000:
Arve Bekkevold
Berit Loennechen Feiring
Gavekort fra Anton Sport pålydende kr 500:
Øyvind Sollie
Berit Hyllseth
Anne Merete Crosby

Flere nyheter på Akersposten.no:

Kvinne til sykehus etter påkjørsel i Røakrysset

Får ikke bygge disse husene på Røa

300 kvadrat for 30 millioner i Bydel Ullern

"Ding, ding, ding" på Abbediengen blir gransket

Ullern midtbanejuvel prøvespiller for europeisk storklubb

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse