Sjekk ut vinnerne av Stolpejakten!

Sjekk ut vinnerne av Stolpejakten!

Anders Flågen og Ragnhild Lorentzen, som har stått bak Stolpejakten 2016. Foto: Fredrik Eckhoff

jjh

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
04.11.2016 kl 15:34

VESTRE AKER: Stolpejakten har vært et samarbeid mellom Heming Orientering og Bydel Vestre Aker, hvor hovedhensikten har vært å få folk opp av sofaen, ut av huset og på tur i bydelen. Målet har vært 61 trestolper, som har stått på sentrale og usentrale steder i Bydel Vestre Aker, gjerne steder som er knyttet opp mot viktig og interessant lokalhistorie.

Populært

Gjennom å følge et kart eller via en app på telefonen, har deltakerne orientert seg fra stolpe til stolpe, og tallene viser at dette har vært en populær aktivitet: 1483 deltakere har registrert seg, og disse har gjennomført tilsammen 32.264 stolopebesøk i Vestre Aker. Av disse har 219 deltakere besøkt alle 61 stolper. 415 har besøkt 30 stolper eller flere.

– Og mange flere har nok vært ute på tur. Flere har tatt med seg barna, kjæresten, kona eller bestemor ut på Stolpejakt, sier folkehelsekoordinator i bydelen, Ragnhild Lorentzen.

– Oppsummert vil jeg si at vi med Stolpejakten har lykkes med å få folk ut på tur i nærmiljøet vårt, og Bydel Vestre Aker og Heming Orientering håper på å videreføre Stolpejakten i 2017, sier hun.

Premieutdeling lørdag

Lørdag 5. november kan de fem vinnerne komme innom Anton Sport på Røa mellom klokken 11 og 13 og hente premiene sine. I tillegg kan alle som har tatt 30 stolper eller mer, velge mellom Stolpejakt-BUF og en historiebok fra Bygdøy, Røa og Ullern historielag.

– Vi deler også ut sjokoladegullmynter til barna som har tatt 1 stolpe eller mer, og boller til alle som stikker innom, sier Lorentzen, som vil være på plass sammen med Stolpejakten-general Anders Flågen i Heming Orientering

Her er årets vinnere av hovedpremiene i Stolpejakten:

Gavekort fra Anton Sport pålydende kr 1000:
Arve Bekkevold
Berit Loennechen Feiring
Gavekort fra Anton Sport pålydende kr 500:
Øyvind Sollie
Berit Hyllseth
Anne Merete CrosbyFlere nyheter på Akersposten.no:

Kvinne til sykehus etter påkjørsel i Røakrysset

Får ikke bygge disse husene på Røa

300 kvadrat for 30 millioner i Bydel Ullern

"Ding, ding, ding" på Abbediengen blir gransket

Ullern midtbanejuvel prøvespiller for europeisk storklubb

Nøkkelord

Annonse
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!