Siste frist for å tipse oss om medmennesker

Årets Medmenneske – et samarbeid mellom Akersposten.no og Møller Bil Oslo Vest

Vi har fått inn en rekke gode og interessante forslag til verdige kandidater til den store kåringen av Årets Medmenneske i Ullern og Vestre Aker 2016. Har du et siste forslag?

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
12.12.2016 kl 15:03

Akersposten
Akersposten Media

VESTRE AKER/ULLERN: Torsdag 15. desember setter vi sluttstrek for forslag, og da velger redaksjonen ut de nominerte, som vi kommer til å presentere på rad og rekke i romjulsdagene her på Akersposten.no. Når alle kandidatene er presentert, vil avstemmingen begynne, og det skjer i den første uken av januar.

Etter å ha oppfordret leserne til å sende inn gode forslag til kandidater, har vi fått mange mailer, og nå har du altså en siste mulighet til å få aktuelle navn opp på bordet. Vi leter altså etter personer som fortjener ekstra heder for sin innsats i lokalmiljøet sitt i vår del av byen. Hvem har ofret sin tid og sine krefter på folk rundt seg?

Send ditt tips til tips@akersposten.no og merk mailen med Årets Medmenneske innen torsdag 15. desember. Kanskje blir din kandidat en av de nominerte!

Årets Medmenneske er et samarbeid mellom Akersposten.no og Møller Bil Oslo Vest, som gir 10.000 kroner til vinneren, som igjen skal finne et godt, lokalt formål å bruke pengene på.

Så vri hjernen din litt ekstra nå, kom med forslag til tips@akersposten.no!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse