ANNONSE
Annonse

Sikkerheten til russen er trygget

NOE BLIR LIGGENDE: I opp til seks meters høyde ligger snøen mellom trærne. Vil nok synke, så russen ikke blir fristet til tindebestigning og klatring. Foto: Vidar Bakken

Lastebilene sto i kø på Tryvann og en voldsom innsats var gjort gjennom natten for å trygge russen.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 09.04.2018 kl 08:03

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

TRYVANN: Bymiljøetaten hadde altså ombestemt seg og besluttet å frakte den "rene" snøen vekk fra Tryvann, selv om det var bestemt at den skulle ligge. Årsaken er at russen skal ha russetreff på Tryvann om en tre ukers tid, og med de massive snømengdene var Bymiljøetaten redd for russens sikkerhet.

Les saken her: Russen får fjernet snødeponi på Tryvann

MYE IGJEN: Torsdag kveld så dette ut som en ganske umulig oppgave. Foto: Per Trygve Hoff

Torsdag kveld startet med stor aktivitet med skytteltrafikk av lastebiler mot sentrum og avsmeltingsanlegg. Høyres Per Trygve Hoff dokumenterte med bilder. Fredag, tidlig ettermiddag, var Akersposten spent på hvor mye snø som var fjernet, i og med at smeltelekteren var leid til og med fredag. Og det var mye som var gjort. Hvor mange lastebillass det er snakk om vet vi ikke. Bilder bystyrerepresentanten Per Trygve Hoff tok torsdag kveld, sammenliknet med dagens bilder, viser at det er snakk om mange hundre lass.

Saken fortsetter under bildene

TORSDAG KVELD: Monumentalt med snø men arbeidet er godt i gang. Foto: Per Trygve Hoff

FREDAG ETTERMIDDAG: Det verste er unnagjort. Foto: Vidar Bakken

Likevel er det mengder av snø i dette deponiet som ikke lar seg fjerne. I seks meters høyde lå snøen mellom trærne og store mengder ligger i skråningen på nedsiden av "hovedfeltet". Da er det å håpe at snøsmeltingen går sin gang, så hverken russ eller andre "drukner" i snø.

Les også:

Byråd Marcussen lover fortau i Voksenkollveien

Følg Akersposten på Facebook

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse