Se hvem som flytter inn her!

Se hvem som flytter inn her!

Senere i høst flytter en designbutikk inn i det kjente butikklokalet ved Røakrysset, der 7-Eleven har holdt til i mange år. Foto: Fredrik Eckhoff

Etter at det ble kjent at 7-Eleven skulle ut, har mange lurt på, og diskutert hva det mest sentrale og synlige butikklokalet på Røa bør brukes til. I oktober flytter nye leietakere inn. Også hos Esso over veien blir det endringer.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
05.08.2016 kl 16:34

RØA: Det blir ikke noe nytt tilskudd i spekteret av butikker på Røa, ettersom det er Kjærvik Interiør som flytter på seg. De holder i dag til et par hundre meter bort, på hjørnet Vækerøveien/Tore Hals Mejdells vei.

Se bildet større

Kjærvik Design holder i dag til på den andre siden av veien ved Røa torg.

Bygget de holder til i i dag, skal til vinteren rives for å gi plass til mer moderne bebyggelse ved Røa torg.

Ønsker for lokalene

Diskusjonen har gått etter at det i mai ble kjent at 7-Eleven etter mange år hadde bestemt seg for å legge inn årene på Røa. "Hva med et sted hvor det er mulig å ta seg en øl etter jobb? Kanskje en skjerm med fotball? En pub,» var det en som skrev på Facebook.

Den kjente bloggeren og pr-rådgiveren Jarle Aabø, også Røa-mann, er tydeligvis enig og skrev dette på Facebook i mai: "Hallo? Hvor er den lokale puben eller gjestgiveriet?»

Men nå er det altså slutt på servering i det gamle Randklev-huset, som er det mest kjente landemerket på Røa. Det blir puter, dyner og annet interiør.

Storkiosk kommer!

For dem som gråter over at 7-Eleven forsvant i juli, er det antakelig en trøst at Esso ved Røakrysset har planer om å gjøre om konseptet til også å romme en Deli de Luca-butikk.


LES OGSÅ:

7-Elevens dager på Røa er talte

"Hvor ble det av Fabian?"

Her var det tomt,gitt!Ønsker du å motta Akerspostens ukentlige nyhetsbrev på epost? Meld deg på her!


Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!