Se hvem som flytter inn her!

Senere i høst flytter en designbutikk inn i det kjente butikklokalet ved Røakrysset, der 7-Eleven har holdt til i mange år. Foto: Fredrik Eckhoff

Etter at det ble kjent at 7-Eleven skulle ut, har mange lurt på, og diskutert hva det mest sentrale og synlige butikklokalet på Røa bør brukes til. I oktober flytter nye leietakere inn. Også hos Esso over veien blir det endringer.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
05.08.2016 kl 16:34

Akersposten
Akersposten Media

RØA: Det blir ikke noe nytt tilskudd i spekteret av butikker på Røa, ettersom det er Kjærvik Interiør som flytter på seg. De holder i dag til et par hundre meter bort, på hjørnet Vækerøveien/Tore Hals Mejdells vei.

Se bildet større

Kjærvik Design holder i dag til på den andre siden av veien ved Røa torg.

Bygget de holder til i i dag, skal til vinteren rives for å gi plass til mer moderne bebyggelse ved Røa torg.

Ønsker for lokalene

Diskusjonen har gått etter at det i mai ble kjent at 7-Eleven etter mange år hadde bestemt seg for å legge inn årene på Røa. "Hva med et sted hvor det er mulig å ta seg en øl etter jobb? Kanskje en skjerm med fotball? En pub,» var det en som skrev på Facebook.

Den kjente bloggeren og pr-rådgiveren Jarle Aabø, også Røa-mann, er tydeligvis enig og skrev dette på Facebook i mai: "Hallo? Hvor er den lokale puben eller gjestgiveriet?»

Men nå er det altså slutt på servering i det gamle Randklev-huset, som er det mest kjente landemerket på Røa. Det blir puter, dyner og annet interiør.

Storkiosk kommer!

For dem som gråter over at 7-Eleven forsvant i juli, er det antakelig en trøst at Esso ved Røakrysset har planer om å gjøre om konseptet til også å romme en Deli de Luca-butikk.

LES OGSÅ:

7-Elevens dager på Røa er talte

"Hvor ble det av Fabian?"

Her var det tomt,gitt!

Ønsker du å motta Akerspostens ukentlige nyhetsbrev på epost? Meld deg på her!

Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse