Se de beste vinterbildene!

Fotokonkurransen i Akersposten har fristet mange til å sende inn sine blinkskudd. Juryen har trukket ut fire bilder, som de liker spesielt godt, men det er mange gode bilder ellers også! Nå nærmer det seg ny frist, denne gang for bilder tatt i mars. Send inn!

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
31.03.2017 kl 10:09

Akersposten
Akersposten Media
Se bildet større

Holmenkollen kapell. Foto: Peter Hausken

VESTRE AKER: Fotokonkurransen arrangeres som et samarbeid mellom Akersposten, Forum for frivillighet i Vestre Aker og Videoverkstedet. Bildene skal være fra Bydel Vestre Aker, men vi har fått inn noen bidrag fra Bydel Ullern også, uten at vi blir gretne av den grunn!

Av de 23 bildene vi fikk inn, har juryen plukket ut fem bilder. Disse, og kanskje flere, blir stilt ut i mai.

Se alle bildene her!

Det samme gjør vi for bildene fra mars, og her begynner du å få dårlig tid til å sende inn ditt – eller dine – bidrag! Fristen er lørdag 1. april.

Temaer og frister

Vi har delt fotokonkurransen inn i tre perioder, med hvert sitt tema:

Se bildet større

Foto: Anne Boe Gelius

Februar (frist: 1. mars): Folk og vinterstemning. Denne er nå ferdig.
Mars (frist: 1. april): Herlige øyeblikk i Vestre Aker
April (frist 1. mai): Vårstemning i Vestre Aker

Når det gjelder temaene, meldes det fra juryen at den vil være ganske grei i forhold til tolkningen av temaet. Det viktigste er å få gode bilder fra Vestre Aker frem i lyset!

Deltakerne må være klar over at bildene vil bli lagt ut på Akersposten.no, og at det naturligvis er en mulighet for at de blir med i den store finalen til slutt, der Akerspostens lesere altså er med på å stemme frem de tre beste bidragene.

Juryen består av:
Vidar Bakken, redaksjonssjef i Akersposten
Tore Volden, daglig leder, Videoverkstedet
Anne Bjørnebye Vik, leder Røa Vel og styremedlem i Forum for Frivillighet i Vestre Aker

Kos dere med bildene, og kanskje du vil være med i neste runde? Du får sjekke bildene dine og sende inn! Det kan vanke premie også.

Om fotokonkurransen:

Det er Røa Vels leder Anne Bjørnebye Vik, som også er styremedlem i Forum for frivillighet i Bydel Vestre Aker, som er initiativtaker til fotokonkurransen, som altså går helt til festivalen lørdag 13. mai. Konkurransen er delt i tre perioder, februar, mars og april. Juryen vil i hver periode velge ut fem bilder som går videre til den store finalen.

Se bildet større

Bogstadvannet. Foto: Cecilie Graver

Når 15 finalister er klare i begynnelsen av mai, skal de tre beste bildene kåres, og da har juryen og Akerspostens lesere akkurat like stor påvirkningskraft. Akersposten vil da sette opp en avstemming på avisens sider. På lørdag 13. mai vil man kunne se alle de 15 finalistene, og ikke minst få se hvilke bilder som havnet på pallen, utstilt i menighetshuset på Røa. Ettersom Røa torg da er blitt byggeplass, er festivalen lagt til området ved Røa kirke.

Som under vårfestivalen på Røa i 2016, vil det som kan krype og gå av lokale lag og foreninger i Bydel Vestre Aker, være representert på festivaldagen. Det er også lagt opp til underholdning og annen moro.

Send inn bilder fra mars til post@akersposten.no. Merk eposten med Fotokonkurranse.

Se bildet større

Voksen skolegård. Foto: Eva Thjømøe

Noe av den andre moroa, er altså den store fotokonkurransen. De tre fotografene som til slutt havner på topp 3, vil få fine premier, blant annet fra Videoverkstedet på Røa. Førstepremien er et gavekort på hele 5.000 kroner fra firmaet som blant annet hjelper deg med å digitalisere gamle filmer og bilder. Kanskje sitter du på noen gamle VHS-kassetter med uvurderlig materiale fra 70- eller 80-tallet, som du har lyst til å få over på en harddisk? Slikt kan Videoverkstedet hjelpe deg med.

– Vi vil veldig gjerne få vist frem gode bilder fra bydelen vår, bilder som viser folk, natur, bygninger og stemninger, sier initiativtaker Anne Bjørnebye Vik.

Se bildet større

Bogstadvannet. Foto: Einar Bog

Se alle bildene her!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse