ANNONSE
Annonse

Russen sloss i Sørkedalen – to netter på rad

AMPERT I SØRKEDALEN: Russen fortsatte å slåss, selv om politiet kom til stedet. Illustrasjonsfoto. Bildet er ikke fra stedet.

På Elveli og ved Sørkedalen skole var det slåsskamper mellom russ fra ulike russebusser.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 11.05.2018 kl 11:31

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

SØRKEDALEN: Det startet natt til torsdag, hvor russ fra to busser barket sammen på Elveli. Politiet melder at russ fra den ene bussen angrep russ fra den andre. Ingen ble heldigvis alvorlig skadet og slåssingen opphørte da politiet kom til stedet. Politiet avskiltet en buss fordi den har vært innblandet i bråk og støyvarsler tidligere.

Natt til fredag måtte politiet på nytt rykke ut til Sørkedalen, denne gangen til parkeringsplasse på Sørkedalen skole. 12 russebusser var samlet der.

På twitter meldte politiet om amper stemning og slåssing. Selv om politiet kom til stedet opphørte ikke slåssingen og politiet måtte sende flere patruljer som forsterkning før det roet seg. En ambulanse ble sendt til stedet for å hente en skadet kvinne som ble sendt til legevakten. Politiet melder at skaden ikke skyldtes slåssingen.

Politiet hadde mer enn nok å gjøre utover natten. Flere busser måtte bortvises fra ulike steder på grunn av høy musikk. En buss som ikke etterkom politiets pålegg om å dempe musikken ble avskiltet.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse