Røahjemmet får venneforening

TRENGER VENNEFORENING: Røahjemmet er ferdig til sommeren og en ny venneforeningen skal stiftes. Foto: Vidar Bakken

29. mars er det stiftelsesmøte og alle "venner" er hjertelig velkomne til å bidra til at Røahjemmet (tidligere Hovseterhjemmet) får en venneforening.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
13.03.2017 kl 14:59

Akersposten
Akersposten Media

RØA: Røahjemmets Venner skal bli et viktig bindeledd mellom lokalmiljøet i bydelen og sykehjemmet. Det er intensjonen når det avholdes stiftelsesmøte onsdag 29. mars.

Alle er velkomne

Det nye Røahjemmet er snart ferdig og klar til innflytting i juni måned 2017. Et interimsstyre med representanter fra Seniorrådet i Vestre Aker, Lions Røa, Røa Vel, Frivillighetsentralen og Voksen Menighet har laget et utkast til vedtekter og mulige aktiviteter for den nye foreningen.

Se bildet større

Leder av Vestre Aker Seniorråd, Per W. Jensen. Foto: Vidar Bakken

- Det er et åpent møte hvor alle er velkomne. Det er stor entusiasme rundt det å slå ring rundt det nye Røahjemmet og gi det lokal tilhørighet, sier leder av Seniorrådet i Vestre Aker, Per W. Jensen.

Stiftelsesmøtet for foreningen, som har fått navnet "Røahjemmets venner", holdes onsdag 29. mars, klokken 19.30, på Røa seniorsenter i Vækerøveien 207.

Positv respons fra ledelsen

Interimstyret inviterer foreninger og enkeltpersoner/omsorgspersoner til å bli medlemmer.

Røahjemmets venner skal bidra til hygge og livskvalitet for beboere på Røahjemmet, ved å:
- Arrangere hyggesamvær for beboere, pårørende og ansatte
- Engasjere frivillige til besøksordning ol. for beboere som ønsker noen å snakke med
- Bidra i andre aktiviteter etter behov i samråd med Røahjemmets ledelse

- Unicare drifter sykehjemmet og Røahjemmets Venner har fått svært positiv respons fra ledelsen i Unicare på initiativet. De har tatt imot ideen om venneforening med åpne armer, sier Jensen.

Første oppgave: Flytting tilbake fra Økern

På stiftelsesmøte vil nye tanker og ideer om driften av det sykehjemmet bli presentert av ledelsen i Unicare. De har i øyeblikket ansvaret for den daglige driften av Hovseterhjemmet som frem til flyttingen er lokalisert til Økern.

Vedtekter og Forslag til Aktivitetsplan vil bli gjennomgått samt valg av styre på stiftelsesmøtet. Den første jobben for Røahjemmets Venner blir å bistå i flyttingen tilbake fra Økern. Dette skal etter planen skje i perioden 6. til 9. juni.

Røahjemmets venner planlegger også å være representert med en egen stand på Frivillighetsfestivalen ved Røa Kirke, den 13. mai 2017. Her vil det være mulighet å få mer informasjon og å tegne medlemskap i denne viktige foreningen i lokalmiljøet.

Les også:

I stedet for fokus på slibrige tekster, tok Ullernrussen et krafttak mot kreft


"Hva er i veien med Hovseter - er det ikke fint nok?"


Hovseterhjemmet kan få champagnebar og lokal kunst

Hovseterhjemmet med takterrasse og champagneutsikt

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse