ANNONSE
Annonse

Røa-seniorer ble «sitt vakreste seg»

Røa-seniorer fikk hjelp og tips til å vise seg fra sitt vakreste. Foto: Røa seniorsenter

– Selv om jeg er blitt pensjonist, betyr det ikke at jeg ikke er forfengelig, sa en av brukerne på Røa seniorsenter.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 29.11.2016 kl 15:42

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

RØA: Sånn startet det hele, da en av Røa seniorsenters brukere ble spurt om vedkommende kunne tenkt seg å lære mer om fargevalg og sminke. Onsdag 23. november arrangerte dermed Røa seniorsenter workshop med overskriften «Ditt vakreste deg».

– Vi har tidligere hatt workshop innen bekledning med moteblogger og stylist Wenche Veiersted, og da var dette stor suksess. Denne gangen tenkte vi at vi kunne ta det et skritt videre, og ha mer fokus på sminke, sier daglig leder ved Røa seniorsenter, Arne Harald Foss.

–Det handler ikke om å kjøpe masse nytt og dyrt tøy. Ofte handler det bare om å kunne sette sammen og kombinere det tøyet man allerede har i skapet, sier Wenche Veiersted, som hadde med seg Mette Låveg på sminke.

– Når det gjelder sminke, handler det også om å finne det som passer best til ens egne farger og personlighet, sier Veiersted, som nå bor i Bydel Vestre Aker, men har bodd det meste av sitt liv i USA og Tyskland. Hele livet har hun jobbet med farger og design. Også nå som hun har flyttet hjem.

Foss forteller at det hele ble en stor suksess på Røa seniorsenter, og allerede før det var over, var det etterspørsel etter ny workshop.

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse