Røa Revy- og TeaterSkap arrangerer festkonsert på golfklubben

ÅPNER KONSERTEN: Vise Versa er godt kjent og dette koret er vel verdt besøket alene. Foto: Vise Versa

Festkonserten er førstkommende torsdag, 16 november, med flere spennende og lokale artister.

Tekst:

Publisert:

Akersposten
Akersposten Media

BOGSTAD: - Torsdag kveld blir en festaften. Da samles musikk- og revyglade Røabeboere på Bogstad Country House, enten for å spille, synge, lytte eller rett og slett ha en trivelig aften i nærmiljøet. Vi får smakebiter av ulike musikalske sjangre, og pauser mellom innslagene slik at det blir mulighet for å slå av en prat med naboer og kjente, sier styreleder i Røa Revy- og TeaterSkap, Christine Wehler Knudtzon.

Programmet

På programmet står Karoline Herlofsen, som har oversatt flere av Joni Michells sanger til norsk og inntar scenen med bandet sitt, Bjarte Rimehaug, Piano / Gaute Tinnes-Rimehaug, Trommer og Martin Morland, Kontrabass

Se bildet større

JONI MITCHELL PÅ NORSK: Karoline G. Herlofsen har oversatt Mitchells tekster og fremfører disse med sin egen tolkning.

- Jeg har tilbrakt år med å lytte, oversette, og justere i et forsøk på å yte rettferdighet til disse ikoniske låtene. Jeg forsøker å gjenfortelle historien i norsk kontekst og språkdrakt. Jeg stiller meg alltid spørsmålet, hvordan ville Joni bruke det norske språket for å utrykke historiene Joni forteller på engelsk, sier Herlofsen til Akersposten.

Audun Brandal, Runa Eilertsen og Yngve Hareide vil skape god stemning med sin stemningsfulle jazz.

Damekoret Vise Versa (Vestre Voksen Vidunderlige Sangforening) åpner selve konserten, og vokalkvartetten Spelt har øvet inn flere nye sanger i anledning kvelden.

Drømmer om kulturhus

- Vi ønsker å skape møteplasser for folk i Vestre Aker basert på et bredere kulturtilbud, og vi er kjempeglade for samarbeidet med Bogstad Country House. Vi drømmer jo om et kulturhus på Røa, en møteplass for kreativt arbeid og scene for teater, revy og konserter. I mangel på en slik møteplass, har vi holdt revyer på Hovseter og konsert på Kaffebrenneriet, sier Wehler Knudtzon

En perle

Hun er glad for at de nå får holde en festaften i huset på golfbanen.

- Tenk at mange av oss som er involvert i Røa Revy- og TeaterSkap som har vært røabeboere i årevis, alltid har trodd at det flotte gule bygget på Golfbanen kun er forbeholdt medlemmer av golfklubben. Det er jo en super restaurant med fabelaktig utsikt, god plass og anvendelig til mange ulike arrangementer. Nå håper vi at riktig mange tar turen til Bogstad Country House og gjør samme oppdagelse som oss, menlig at dette er en perle som alt for få i nabolaget kjenner til, sier Wehler Knudtzon.

Konsertmeny

Bogstad Country House (Bogstad Golfklubb) tilbyr mat til spesialpris i anledning arrangementet, og baren er åpen hele kvelden.
Dørene åpner klokken 18.00, slik at de besøkende rekker en matbit før konserten starter klokken 19.30.
Konsertmenyen er:
-Sjøkrepssuppe m/ hummersalat
-Sprø ribbeconfit m/ kålrotkrem, rosettkål og 5-spice sjy

Bordbestilling 924 12 141

BILLETTER selges via Hoopla.no og i døren (såfremt det er flere billetter igjen).
kr. 110,- for medlemmer (husk medlemskortet ditt) og kr. 220,- for andre.
Det vil være mulig å tegne medlemskap; kr. 200,- pr år

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse