Renovasjonsleder må gå etter søppelkaos

Søppelet har hopet seg opp mange steder i byen. Nå byttes lederen for Renovasjonsetaten ut. Illustrasjonsfoto

– For å få kontroll på avfallsinnhentingen, er det nødvendig med nye krefter, sier byråd Lan Marie Berg.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.01.2017 kl 12:51

Akersposten
Akersposten Media

OSLO: Pål A. Sommernes fratrer sin stilling som direktør i Renovasjonsetaten med umiddelbar virkning, melder byrådsavdelingen i en pressemelding mandag ettermiddag. Kommunaldirektør i Byrådsavdeling for finans, Arild Sundberg, konstitueres som ny direktør med virkning fra tirsdag 17. januar 2017.

– Det er viktig for meg å raskt få gjenopprettet tilliten til avfallsinnhentingen hos innbyggerne i Oslo. For å få kontroll på avfallsinnhentingen, er det nødvendig med nye krefter. Jeg har derfor valgt å sette inn en av våre mest erfarne ledere, nåværende kommunaldirektør i Byrådsavdeling for finans Arild Sundberg, i stillingen, sier Lan Marie Berg, byråd for miljø og samferdsel i Oslo.

– Jeg har etter initiativ fra byråden og etter dialog med Byrådsavdeling for miljø og samferdsel, kommet frem til at det beste for Oslo kommune og Renovasjonsetaten, er at jeg trekker meg som direktør, sier direktør i Renovasjonsetaten, Pål A. Sommernes.

Kommunaldirektør i Byrådsavdeling for finans Arild Sundberg konstitueres som direktør i Renovasjonsetaten fra tirsdag 17.januar 2017. Pål A. Sommernes vil få andre oppgaver i kommunen.

Les også:
– Vi vil bare ha søppelet tømt

Utallige klager hjelper ikke

Søppelkrisen: Oslo vest på klagetoppen

– Reis før eller etter rushtiden

Derfor blir det ikke skolerevy på Persbråten

Ullern-elever fant eldre-nisje

Søppelkrise: Oslo vest på klagetoppen

Rekordjulehandel på CC Vest

Følg Akersposten på Facebook her

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse