Reagerte umiddelbart på henvendelsen

BORTE FREDAG: Torsdag sto John Henry Dall frem og fortalte om forholdene i Husebyhagen Seniorboliger og allerede fredag var kjellerrommet tømt. Foto: Vidar Bakken

I og med at Renovasjonsetaten kunne gjøre lite med at det samlet seg hauger av papp i Stasjonsveien 71, tok Akersposten kontakt med Veireno AS direkte. Det hjalp.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
19.12.2016 kl 13:53

Akersposten
Akersposten Media

HUSEBY: Veireno AS har som kjent ansvaret for å hente ut alt av søppel for Oslo beboere. Akersposten skrev om forholdene i Husebyhagen Seniorboliger sist torsdag, hvor beboerne druknet i papp. Nå var det blitt så ille at beboerne måtte samle papp og papir i leilighetne. Klager til Renovasjonsetaten, som formidler klagene videre til Veireno, førte ikke fram.

Les saken her: Uttallige klager hjelper ikke

Akersposten tok direkte kontakt med adm.dir i Veireno, Jonny Enger. Han kunne fortelle om problemer på ruten med blant annet for store biler og lovet og se på saken med en gang. Dagen etter kunne en glad daglig leder i seniorboligene, John Henry Dall, fortelle at all papp var fjernet. Det kan for en gangs skyld kalles raskt levert eller hentet i denne sammenheng.

Les også:

Lover bedring, men ikke for papp i denne omgang

– Vi vil bare ha søppelet tømt

Teppebombing av småhusområder i Oslo vest

Frp klarer ikke å vekke liv i den dødfødte forlengelsen av Frognerseterbanen

Brann på Røa senter

Holmenbekken forurenset av samme firma tre ganger på rad

Utslippsvideoen fikk selskapet til å ombestemme seg

Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse