Nye Akersposten.no: – Vi er ikke så helt lite stolte!

NYTT PÅ NETT: Salgs- og markedssjef Hanne Bae Ottho, redaksjonssjef Vidar Bakken (t.h) og ansvarlig redaktør Fredrik Eckhoff ønsker å skape en levende lokalavis av Akersposten.no. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

– Nye Akersposten.no er gjenfødt. Målet er å engasjere og informere, skape liv og meningsutveksling i Oslo vest. Vi er her for å utgjøre en forskjell for folk i bydelene Ullern og Vestre Aker.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
11.03.2016 kl 09:35

Akersposten
Akersposten Media

ULLERN OG VESTRE AKER: Det sier ansvarlig redaktør Fredrik Eckhoff, som sammen med redaksjonssjef Vidar Bakken og salgs- og markedssjef Hanne Bae Ottho har skapt en ren nettavis av lokalavisen som har røtter helt tilbake til 1905.

– Vi er ikke så helt lite stolte av å gjenreise den tradisjonsrike lokalavisen vår, sier Eckhoff.

Gratis og tilgjengelig

Nå er målet å engasjere beboere og næringsdrivende i bydelene Vestre Aker og Ullern til igjen å samle seg rundt lokalavisen. På Akersposten.no vil alt innhold være tilgjengelig for alle.

– Vi satser ikke på noen betalingsmurer, i hvert fall ikke i overskuelig fremtid. Vi ønsker flest mulig lesere, mest mulig engasjement og muligheten for å gjøre en solid og betydningsfull innsats for de rundt 80.000 menneskene som bor i våre to bydeler her i vest, sier Eckhoff.

Attraktive for lokalt næringsliv

Den største årsaken til at avisen ønsker å ha alt innhold gratis og tilgjengelig for alle, er at Akersposten.no skal bli et attraktivt sted for lokale næringsdrivende å vise seg frem for tusener av lesere hver uke.

– Vi vet at Akersposten er savnet av mange og har fått mange gode tilbakemeldinger allerede på planene om å starte opp igjen, sier Akerspostens salgssjef Hanne Bae Ottho. Hun har vært med på salgssiden helt siden avisen holdt til i det hvite trehuset ved Røakrysset midt på 2000-tallet.

– Vi er sikre på at Akersposten.no kommer til å engasjere og oppnå så sterke lesertall at vi vil bli et svært interessant sted å bruke for det lokale næringslivet, store som små, sier hun. Samtidig er hun helt klar på at avisen er helt avhengig av å lykkes som annonsemedium for at ambisjonene om en sterk og slagkraftig lokalavis skal nås.

Bae Ottho minner om at selv om Akersposten Media AS, som firmaet heter, er eid av de tre nevne personer, står de ikke helt alene.

– Vi har et samarbeid med våre gode venner og tidligere kolleger i Nordre Aker Budstikke, Nab.no. De har hjulpet oss i oppstarten, og vi kommer til å samarbeide for å kunne gi annonsører som ønsker det, dekning også i Bydel Nordre Aker om de ønsker det, sier hun.

– Vi bjeffer!

Redaksjonssjef Vidar Bakken sier dette når avisen nå er i gang:

– Vi har stolte tradisjoner å ta vare på. Vi blir som før en uavhengig avis som ikke skjeler til noe politisk hold. Vi bryr oss om hva politikere og andre sier og hva de så gjør. Vi vet av mange års erfaring at samsvaret kan være både og. Uansett, vaktbikkja er tilbake. Knurrer du, så bjeffer vi!

Følg Akersposten på Facebook og Twitter

Husk naturligvis å følge oss på sosiale medier, for eksempel på Facebook og Twitter, der vi naturligvis også kaller oss Akersposten.no.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse