Ny lokkeepisode – denne gang på Bestum

KOMMER I BIL: Flere lokkeepisoder i våre bydeler med menn som prøver å lokke barn inn i bilen. Foto: Arrangert

Lokkemannen sa han skulle hente på vegne av foreldre, men den snarrådige gutten tok opp telefonen og truet med å ringe politiet. Dermed forsvant mannen.

Tekst:

Publisert:

Akersposten
Akersposten Media

BESTUM: Foreldre kontakter Akersposten og ber oss følge opp lokkeepisoder, som vi Pass opp for lokkemenn]skrev om tidligere denne uken.

Tirsdag denne uken var det en slik episode, denne gang på Bestum.

En 12 år gammel gutt på vei hjem fra Bestum skole, ble i Vennersborgveien kontaktet av en mann i en grå stasjonsvogn. Det skjedde i 14-tiden, like etter at han hadde skilt lag med en skolekamerat. Mannnen hevdet at han skulle hente gutten på vegne av foreldrene. Gutten forsto med én gang at dette ikke var tilfelle. Han tok opp mobiltelefonen og sa at han skulle ringe politiet. Det var nok til at mannen kjørte avgårde.

Mannen det er snakk om, skal være i 40-årene, iført svart cap og røde solbriller. Saken er meldt til politiet.

Rektor ved Bestum skole, Merethe Holmen, har informert foreldrene ved skolen om denne hendelsen og tidligere hendelser i våre bydeler, som også har vært Pass opp for lokkemenn]omtalt i Akersposten. Rektor ber de foresatte om å snakke med barna om hvordan de skal forholde seg til slike hendelser. Skolen har også tatt opp episoden ved Bestum med elevene.

Les også:

Pass opp for lokkemenn

Fokus på lokkemenn kan få andre konsekvenser

Ønsker du å motta Akerspostens ukentlige nyhetsbrev på epost? Meld deg på her!

Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse