ANNONSE
Annonse

«Ny» butikk etter brannen

Gyri og Christer Sæbø er klare for å åpne igjen to måneder etter at brann og røyk skapte trøbbel hos Røa Sport & Mote. Foto: Fredrik Eckhoff

– Brannen gjorde at vi fikk sjansen til å lage en helt ny butikk, sier butikksjef Christer Sæbø.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 04.12.2017 kl 14:38

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

RØA: Torsdag kveld feirer Røa Sport & Mote at de er tilbake i manesjen igjen, etter at butikken har vært stengt i to måneder på grunn av brann.

Det var vindusutstillingen brannen startet en tidlig morgen. Heldigvis oppfattet en forbipasserende at noe var i ferd med å skje, og fikk varslet brannvesenet. Dermed ble en langt mer alvorlig brann avverget.

Den lille brannen førte likevel til røykskader på varene.

– Vi tok stikkprøver av varene i hele butikken, og det luktet røyk, sier Gyri Sæbø, som er sjef for moteavdelingen i butikken.

Nye innslag

Og det er nettopp moteavdelingen som har fått den største ansiktsløftningen under oppussingen. Veggene er lysere, og butikken er blitt mer moderne i uttrykket.

– Folk kommer ikke til å kjenne seg helt igjen, sier Christer Sæbø.

Nytt i moteavdelingen er at Gyri har utvidet konseptet sitt. Nå er kunst på veggene det første man legger merke til når man kommer inn i butikken. Det er kunstneren Stina Gellein som står for kunsten.

– Dete måtte være noe personlig, det må være hjertestyrt. Dette er ikke markblomster og koselige greier. Det er heller litt edgy, sier hun engasjert. Gyri ser for seg at kunst blir et fast innslag i butikken fremover.

Det samme sier hun om porselen, som også er nytt. Produkter fra Ann Cecilia Baumann, som har eget verksted på Bærums Verk, står utstilt.

– Men det er vel fremdeles mote som hovedgreia her inne?

– Ja! sier hun. – Men vi har ikke så mye fritidsmote for dame lenger, ikke så mye afterski og fleece.

Åpner igjen

I sportsavdelingen er det fremdeles langrenn og elsykkel som er hovedsatsingen, ifølge Christer Sæbø.

Torsdag 30. november mellom klokken 18 og 21 er feires gjenåpningen, og på spørsmål om det er åpent for alle, svarer butikksjefen at de har invitert gjennom Facebook-siden sin, og der er det jo åpent for alle…

Ellers åpner butikken igjen som vanlig igjen fredag klokken 10.

LES OGSÅ: Må holde stengt etter brann

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse