– Norges fineste julesang? Ja, hvis du spør oss!

Litt tøffere klima om vinteren for Mr. Pimp-Lotion, som gjerne drar avgårde på ski. Nå er han også klar med juleversjonen av "Baris" –med Didrik Solli-Tangen!

Det sier Røas bareste overkropp, Mr. Pimp-Lotion, som har fått med seg en skikkelig gullstrupe på juleutgaven av «Baris».

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
20.12.2017 kl 15:51

Akersposten
Akersposten Media
Se bildet større

Mr. Pimp-Lotion, her i studioet hjemme på Røa tidlig i høst. Foto: Fredrik Eckhoff

RØA: «Drar på julebord og mingler i baris. Shotter akevitten til jeg vingler i baris.»

Mr Pimp-Lotions «Baris» er tilbake – i juleversjon!

– Da de fleste trodde konseptet ikke kunne kunne tynes lenger, tenkte jeg at det var på sin plass å skvise ut noen dråper til av sitronen, sier Mr. Pimp-Lotion, rapperen som sto bak den litt sprøe, men svært fengende låta «Baris» i august. Den ble blant annet spilt jevnlig på flere radiokanaler, som P3 og mP3.

Låta var en av hele 36 låter som han slapp i løpet av tre dager – på tre album han kalte Lotion’s 11, Lotion’s 12 og Lotion’s 13.

Mr Pimp-Lotion, som i musikkmiljøet er kjent som sidekick til rapperen Oral Bee og som produsent, gikk med disse albumene solo. Det vil si, han fikk hjelp av svært mange kolleger, så helt solo var han ikke.

– Koste oss

Noen dager før jul dukker det altså opp en ny låt, og det er «Baris» som er kommet i helt ny versjon. En litt mer dempet og stemningsfull sak, og man legger raskt merke til at Mr. Pimp-Lotion har fått med seg kvalitet på vokalen.

(Saken fortsetter under bildet.)

Se bildet større

– Det er flere Røa-løpere enn Martin Johnsrud Sundby som man bør se opp for i løypene til vinteren, sier Mr. Pimp-Lotion.

– Jeg inviterte like så godt selveste Didrik Solli-Tangen til å bli med på en julesang litt utenom det vanlige. Og han var ikke vond å be, men klarte å i en hektisk førjulstid og ta turen innom studio på Røa og lage denne vakre julesangen «Jul i Baris – høytidsremix», sier han.

– Vi koste oss og lo godt under studio-session da den ble komponert og spilt inn. Sjelden har vel det blitt sunget med innlevelse og følelse noe så corny som å feire jula i baris. Er det Norges vakreste julesang? Ja, hvis du spør oss! sier Mr. Pimp-Lotion.

Tøft klima i baris

Allerede tidlig på høsten begynte han å merke at norsk klima ikke nødvendigvis var perfekt for bar overkropp. Da Akersposten møtte ham hjemme i studioet på Røa, var han inne i en periode med en litt stygg hoste. Hvordan går det nå, med skikkelig vinter?

– Jeg merker at det har blitt vinter, men som mamma alltid sa: «Det viktigste er å holde seg varm på hodet og føttene.», sier han.

– Så hvis Akerspposten-leserne ser en kar skrape is av bilrutene, måke oppkjørselen eller gå på ski til Kikut i bar overkropp, så er det nok Røa-gutten Mr.Pimp-Lotion som er ute og lever livet i baris, sier han.

Konsert torsdag

Pimp-fansen kan for øvrig oppleve ham live torsdag 21. desember på John Dee. Ryktene skal ha det til at konserten dessverre er utsolgt for lengst.

Du finner naturligvis Mr. Pimp-Lotion og Didrik Solli-Tangens «Juli baris» på strømmetjenester som Spotify.

LES OGSÅ: "For pappa, han går sine egne veier"

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse