Naboklager på uling fra Nye Hovseterhjemmet

Hovseterhjemmet er fornyet, og med det har ventilasjonsanlegget plaget beboere i et stort område, blant annet på Holmen og Voksen. Men nå har Omsorgsbygg gjennomført tiltak. Foto: Fredrik Eckhoff

Beboere på Hovseter, Voksen og Holmen måtte lukke vinduene på grunn av uling fra ventilasjonsanlegget til det nye Hovseterhjemmet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.08.2017 kl 12:50

Akersposten
Akersposten Media

HOVSETER/HOLMEN: «Det uler fra det nye Hovseterhjemmet!» var meldingen Akersposten fikk fra Einar Eide-Fredriksen nylig. Han bor i Kragskogen, som ligger et godt stykke ovenfor Hovseterhjemmet. Likevel kunne han godt høre bråket fra ventilasjonsanlegget til den rehabliterte sykehjemmet.

«I følge en nabo er det ventilasjonsanlegget som høres godt over hele Holmen og Hovseter. Irriterende når man først har begynt å høre etter. Vi måtte lukke vinduene i går kveld,» skrev han til Akersposten tidlig i august.

Fått flere klager

Daglig leder for Hovseterhjemmet, Inger Johanne R. Walstad, forteller at de har fått flere henvendelser om problemet, og at Omsorgsbygg er på saken.

– Det har vært folk oppe og justert anlegget for noen dager siden, og jeg håper at det har blitt bedre, sier Walstad til Akersposten.

– Vi vil jo helst ikke forstyrre naboene, men det er noe vi må ta videre med dem som har ansvaret for huset, sier hun.

Løst?

Akersposten tar kontakt igjen med Eide-Fredriksen og spør om det har blitt bedre de siste dagene.

– Ja, når du sier det, så har jeg ikke lagt merke til bråk de siste kveldene, sier han.

Dermed får vi tro at Omsorgsbyggs tiltak har hjulpet.

LES OGSÅ: Bydelsleder: – Vi føler oss lurt

Åpning av ny kafé på Vinderen

Følg Akersposten.no på Facebook

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse