ANNONSE
Annonse

Nå kan du møte Norges mest omtalte politileder og forfatter

SPENNENDE: Hanne Kristin Rohde kan skilte med en spennende karriere og ikke minst spennende bøker. Foto: Trond Heggelund

«Fra politikvinne til krimforfatter» er temaet når den tidligere markante topplederen i Oslopolitiet, Hanne Kristin Rohde, besøker Røa seniorsenter.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

RØA: Vi gleder oss veldig til hun kommer. Vi vet at det blir et spennende foredrag fra en person som har tatt utfordrende valg i livet. Hun har blant annet tatt spranget fra å være leder i politiet til å bli en anerkjent forfatter. Hun har i flere sammenhenger vist at hun er en uredd kvinne gjennom mange av sine valg, både som leder og menneske. Her håper vi på fullt hus, sier daglig leder på Røa seniorsenter, Arne Harald Foss.

Foredraget er onsdag 31. januar, klokken 11.00 på Røa seniorsenter. Det er åpent for alle og koster 60 kroner, inkludert kaffe.

Slik omtales foredragsholderen i programmet:

Hanne Kristin Rohde var leder i politiet i 20 år. Hun ble toppleder i Oslopolitiet i 2002 og gjorde seg bemerket som en tydelig, åpen og uredd leder som satte ord på de utfordringene politiet møter i sin hverdag. Hun har ved flere anledninger uttalt til media at åpenhet og ærlighet er viktige verdier for henne som leder.

I 2009 var hun en av flere nominerte til årets navn i VG og i 2010 ble hun kåret til årets Osloborger av Aftenpostens lesere.

I juni 2014 sa Hanne Kristin opp sin stilling som toppleder i hovedstadspolitiet. Nå holder hun erfaringsbaserte foredrag og skriver kriminalromaner.

Hanne Kristins foredrag er erfaringsbaserte, fri for teori, med en ærlig og ekte fremstilling av livet som leder som garantert rører og berører, gleder og gir rom for ettertanke. Tilbakemeldingene på hennes foredrag er solide!

Som krimforfatter har Hanne Kristin gjort kometkarriere. Hun ga sin krimhelt Wilma Lind sin egen jobb i politiet, og viser frem politiet fra innsiden med en faglig tyngde bare en med mange år i politiet kan beherske. Hun har solgt over 200 000 bøker så langt.

I 2015 lanserte Hanne Kristin sin personlige bok med tittel «Kjemp for alt hva du har kjært». Boken er basert på hennes erfaringer som leder og menneske. Den er en fortelling om å finne urkraften i seg; å bli sterk, om å finne sitt eget grunnstoff, om å ta ledelsen i eget liv og bli den beste utgaven av seg selv.

Les også:

Noen som kan «hoppe etter» Røa Seniorsenter?

Følg Akersposten på Facebook

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse