Annonse: Eie Ullern, Eie Røa og Eie Skøyen

Nå er familieboliger hetest

Boligprisene i Oslo steg med 2,4 prosent i april 2018.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 18.05.2018 kl 09:29

Prisutviklingen i april bekrefter nok en gang utviklingen vi har sett så langt i 2018 om at boligprisfallet som preget markedet gjennom 2017, har stoppet opp i store deler av landet, og prisøkningen i Oslo er bare slått av boligprisøkningen i Bergen.

Er boligmarkedet i Oslo helt friskmeldt?

Vi som daglig er en del av boligmarkedet, opplever fortsatt at det er store forskjeller på interessen for objektene. Skal du selge en strøken bolig med veldig god beliggenhet, kan du regne med at prisen for boligen din blir veldig bra i dagens marked. Derimot – har du en bolig hvor en av faktorene mangler eller det er noe å sette fingeren på – må du nok belage deg på at markedet ikke er bare positivt. Dagens boligmarked preges av "enten eller". Vi ser at enkelte objekter kan gå én million over prisantydning – og enkelte objekter blir ikke solgt på første runde, og må kanskje også re-prises. Med andre ord, markedet er meget selektivt.

Ikke vær redd for å gå på et oppussingsobjekt. Husk – du kan få boligen akkurat slik du selv ønsker, uten å måtte betale for at noen andre har valgt parketten og flisene på badet.

Vi opplever at det er svært mange som ikke aner hva ting koster og at oppussingskostnadene fort estimeres til det dobbelte av hva som er nødvendig. Nylig har vi et konkret eksempel på at en bolig ble solgt, pusset opp for 3-400.000,-, og solgt igjen kort tid etter for én million høyere enn forrige salgssum. Personen som så muligheten tjente cirka 600.000,- på veldig kort tid. Oppfordringen er - ikke kjøp den lekreste boligen som alle andre vil ha! Kjøp den boligen som har beliggenheten og kvalitetene du ønsker deg – og som med kjærlighet kan bli akkurat den boligen du ønsker skal bli ditt nye hjem.

I skrivende stund er det cirka 97 boliger til salgs i Ullern og 134 boliger til salgs i Vestre Aker. I Ullern bydel har antallet nesten doblet seg fra sist måned – og i Vestre Aker er antallet boliger tilnærmet konstant.

Boligene som gir best respons i dagen marked, er uten tvil familieboligene. I Ullern er det 13 eneboliger, 6 tomannsboliger og 6 rekkehus til salgs i skrivende stund. I Vestre Aker er det 41 eneboliger, 19 tomannsboliger og 3 rekkehus til salgs i skrivende sund. Vi ser at svært mange familieboliger får god respons på visning og at det er mange med svært aktive budrunder.

Har du en familiebolig du vurderer solgt? Ta kontakt med en av våre flinke meglere for en skreddersydd fremdriftsplan for best mulig pris for din bolig. IKKE vent til hagen er på det grønneste og alle trær er i blomst. Ja, det er pent, men det er boligen er avgjørende!

Vi i In-Vest eiendomsmegling - eie Røa, eie Ullern, eie Skøyen, er stolte av at vi er markedsleder i bydel Ullern og Vestre Aker – VI KAN DITT LOKALOMRÅDE!

Velg deg en eiendomsmegler som du har tro på vil gjøre den beste jobben for deg. Som er tilgjengelig når du trenger megleren din, som tar seg tid til å gjøre det lille ekstra i budrunden for at du skal oppnå den beste prisen markedet er villig til å gi og som er lokalkjent! - og SJEKK REFERANSER! Det er ikke flaut å be om referanser. Det er "et must" 😊

Ønsker du boligråd? Vil du vite hva din bolig er verdt? Kontakt vårt kontor eie Ullern, eie Røa eller eie Skøyen.

Eie Ullern: ullern@eie.no, tlf 23 25 44 88
Eie Røa: roa@eie.no, tlf 22 51 11 11
Eie Skøyen: skoyen@eie.no, tlf 22 06 30 00

Ellen Maxine Onsum
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Daglig leder In-Vest Eiendomsmegling AS, Eie Ullern, Eie Røa, Eie Skøyen

Ellen Maxine Onsum

Her finner du boligene Eie har for salg i vårt område.