Møtetema skapte forvirring

Hvis du er interessert i den kommende Fornebubanens innvirkning i Bydel Vestre Aker, har du fremdeles mulighet til å få med deg infomøte, torsdag 16. mars.

En feil førte til at flere Vestre Aker-beboere havnet på feil infomøte om Fornebubanen tirsdag. Men fortvil ikke!

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.03.2017 kl 15:21

Akersposten
Akersposten Media

OSLO VEST: Når planene for Fornebubanen mellom Majorstuen og Fornebu, som skal gå via Volvat, Skøyen, Vækerø og Lysaker, nå er til høring, arrangerer Ruter informasjonsmøter denne uken. Det gjør de i samarbeid med Oslo kommune og Plan- og bygningsetaten. Så langt alt vel.

Se bildet større

FEIL: På kalenderen på nettsidene til Oslo kommune er bydelene byttet om. Dette er altså feil!

Men da disse møtene skulle varsles, skjedde noe besynderlig, noe som dessverre har gått utover flere av Akerspostens lesere, som ønsket å gå på ett eller flere av disse møtene.

Ifølge Ruter på Facebook skulle det mandag denne uken være møte for dem som er interessert i Fornebubanen i Bydel Ullern. Tirsdag skulle det tas utgangspunkt i Bydel Frogner, mens torsdag skulle det være møte for dem som er mest interessert i Bydel Vestre Aker.

I kalenderen på kommunens nettsider var to av bydelene byttet om. Der var det Bydel Vestre Aker tirsdag og Frogner torsdag. Det var herfra vi i Akersposten.no hentet vår informasjon da vi skrev forhåndssak om informasjonsmøtene. Dette er er for øvrig en artikkel som er lest av flere tusen mennesker.

Møtet på mandag om Fornebubanen for dem som bor i Bydel Ullern, gikk helt etter planen. Møtet var riktig varslet av både Ruter og Oslo kommune, og dermed også her på Akersposten.no. Det meldes om enorm interesse og rundt 200 fremmøtte.

Ifølge en av våre lesere som møtte opp tirsdag kveld for å høre om Fornebubanen sett fra Vestre Aker, gikk det ikke så knirkefritt, ettersom dette faktisk var møtet for Bydel Frogner.

– Jeg kom dit forgjeves, som mange andre, som var lei seg og gikk. Dette er virkelig rot fra de møteansvarlige, skriver denne leseren i en epost til Akersposten.no.

En rask sjekk på Ruters Facebook-side, og på kommunens nettsider, bekrefter at bydelene Vestre Aker og Frogner er byttet om. Men som Atle Jan Larsen i Plan- og bygningsetaten sier til Akersposten.no: – Mye av presentasjonen er den samme, og man kan stille spørsmål om det man ønsker.

Uansett, resultatet av denne forvirringen er at det antakelig sitter en del mennesker i Vestre Aker som har mulighet til å ta turen til Menighetsfakultetets lokaler igjen for å få «sin» informasjon om Fornebubanen. Det ekte møtet om Bydel Vestre Aker finner sted torsdag 16. mars klokken 18.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse