Mente ikke å ta vinen fra eldre, skadet mann i Linhusveien

IKKE MENINGEN: I Linhusveien ble en eldre mann fratatt vinen, uten at det var meningen. Foto: Fredrik Eckhoff

Hva gjør man når man utilsiktet «stjeler» vin fra en eldre, skadet mann? Da tar man kontakt med lokalavisen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
15.03.2016 kl 19:22

Akersposten
Akersposten Media
Se bildet større

IKKE MENINGEN: I Linhusveien ble en eldre mann fratatt vinen, uten at det var meningen. Foto: Fredrik Eckhoff

RØA: To unge gutter i Linhusveien, på vei til trening med poser og treningsbagger, ser en eldre mann som går i bakken. Dette skjer lørdag 5. mars, cirka klokken 19.30.

De løper bort og hjelper han opp. Han blør fra ansiktet og en pose med matvarer er revnet og ligger strødd utover fortauet. De finner frem en annen pose og får matvarene opp i denne. De venter til mannen har kommet noenlunde til hektene, før de går hver sin vei.

Godfølelsen forsvinner

Guttene skynder seg til bussholdeplassen, sikkert med en god følelse etter å ha hjulpet mannen videre. På bussen oppdager den ene gutten at de har fått med seg en av mannens poser i forbifarten. Den inneholder blant annet to flasker vin og avis. Dermed forsvinner godfølelsen.

Det første som slår dem er, at nå tror sikkert en skuffet eldre mann at de har utnyttet situasjonen og tatt vinen fra han. Det kan guttene bedyre ikke er tilfelle. Det var ikke deres hensikt å ødelegge noe som sikkert var planlagt som en hyggelig kveld. De vil gjerne levere tilbake vinen og har forsøkt å spre historien på Facebook, uten resultat.

Kontakt lokalavisen

De forteller altså nå historien gjennom lokalavisen. vidar.bakken@akersposten.no kan formidle kontakt med guttene, om den nevnte mannen eller andre som kjenner til hendelsen vil ta kontakt.

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse