Lysejordet-treet fortsetter å glede

Så glade var barna i barnehagen som mandag overraskende arvet det mye omtalte juletreet fra Lysejordet skole. Foto: Lysejordet skole

– Vårt juletre fortsetter å glede barn, sier Lysejordet-rektor Ellen Bergsland.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
12.12.2017 kl 12:21

Akersposten
Akersposten Media

LYSEJORDET: Da noen sagde ned Lysejordet skole – for femte året på rad – denne helgen, satt skolen igjen med et nesten like høyt juletre som de ikke ønsket å sette opp igjen. De velger i stedet å vente til alle elevene og lærerne skal gå rundt treet rett før jul med å sette opp noe nytt i skolegården.

– Åja, Lysejordet-elevene skal gå rundt juletre før jul, bekrefter rektor Bergsland overfor Akersposten, som skrev om vandalismen mot juletreet søndag formiddag.

(Saken fortsetter under bildet.)

Se bildet større

Mandag ettermiddag fikk barna i en Vestre Aker-barnehage et supert juletre.

Gleder videre

Mandag satt det altså med et rundt fire meter høyt juletre på Lysejordet skole. De fant raskt en løsning: De kunne gi det bort!

– Vårt juletre fortsetter å glede barn. Det er jeg glad for, sier Bergsland. Skolen tok nemlig kontakt med en barnehage i Bydel Vestre Aker, som veldig gjerne ønsket seg et stort juletre. Det tok ikke lang tid før skolens vaktmester hadde treet på hengeren. Litt senere var treet på plass i barnehagen, til barnas store jubel, som vi kan se på bildene.

Glade for gaven

En ansatt i barnehagen sier til Akersposten at de er veldig glade for den store gaven.

– Nå må vi bare finne en juletrefot som er stor nok, sier hun til Akersposten.

LES OGSÅ: Vandaler ødela for 550 elever

– Skal ikke få ødelegge adventstiden

Følg Akersposten.no på Facebook

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse