Lilleaker Musikkfestival tar av lørdag

10 ÅR PÅ RAD: I morgen braker det løs på festivalplassen bak seilet. Harald Nesset skal selv spille og synge ved ulike anledninger. Foto: Vidar Bakken

Lilleaker Musikkfestival 2017 er en stor lokal kulturbegivenhet. I år kan også festivalen feire 10-årsjubileum.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
10.06.2017 kl 09:06

Akersposten
Akersposten Media
Se bildet større

PÅ SCENEN: Adam Douglas med band inntar scenen på Lilleaker Musikkfestival. Foto: Sven-Erik Hagen

LILLEAKER: I fjor hadde Lilleaker Musikkfestival nærmere 900 besøkende. Det vil de slå i selve jubileumsåret.

Gratis is og pølser til barna

- Det har vært en stor utfordring med å få finansiert årets festival, men vi håper på stort fremmøte og et vellykket festivallotteri, så er vi kanskje i mål, sier festivalgeneral Harald Nesset, som står i spissen for alle de frivillige som deltar foran, bak og på scenen.

I skrivende øyeblikk ser det ut til at værgudene vil være på festivalens side.

- Uansett så er det plass til alle under tak på festivalplassen, forsikrer Nesset.

Årets musikkfestival vil by på et sterkt og varierende program. Det er gratis inngang for alle og barna får gratis is og pølser. Det er et stort mattilbud og med alle rettigheter for de voksne.

Alle med tilknytning til bydelen

- Vi starter klokken 14.30 med Lilleaker skolekor, så går det slag i slag til Adam Douglas m/band avslutter kvelden med en flott konsert. Alle medvirkende har tilknytning til vår bydel, sier Nesset.

Han forteller at dette er den største musikkfestivalen i sitt slag på Oslo vest. Arrangementet er et samarbeid mellom Lilleaker Storband, Lilleaker Janitsjar, Lilleaker musikkollektiv og Oslo kulturskole/Stoppestedet. I samarbeidet inngår også Kaktus mat og vinhus. Selve festivalplassen med scene og telt ligger i Lilleakerveien 25.

Starter klokken 14.30

- Vi ønsker å fortsette med å skape en solid arena for barn, ungdom og voksne utøvere av sang og musikk i vår bydel. Her kan de få vise frem sine musikalske ferdigheter i en profesjonell ramme. Innleide musikalske krefter med tilknytning til vår bydel blir med og setter en ekstra spiss på folkefesten»

Fra kl 14:30 Lilleaker skolekor, band fra Stoppestedet ungdomsklubb/Oslo musikk- og kulturskole, Bestum strykeorkester og Lilleaker skoles musikkorps representerer barne og ungdomsdelen av festivalen. Og de får følge av gruppen Du og jeg og vi-2-3-4

Klokken 18:00 fortsetter festivalen med Lilleaker Janitsjar, Bestum Stasmusikk, Lilleaker Storband, og innleid det kjente koret CAVA, Self Defence, og avsluttes med Adam Douglas m/band.

Se hele programmet her

Kjøp lodd

- Jeg håper mange tar turen til festivalen og blir med på folkefesten. Det blir gratis pølser og is til barna, og vi har også et stort festival-lotteri. Jeg oppfordrer alle til å kjøpe mange lodd for å vise sin glede og støtte til at mange frivillige bidrar til å arrangere et så storstilt arrangement. Det skal være til glede for alle som deltar og som hører på. Hvis vi får solgt mange lodd så går vi kanskje i balanse. Ta med penger eller bruk VIPPS, så blir du med i trekningen om flotte gevinster, samtidig som du støtter festivalen, sier Nesset.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse