Lille Theo tilbake i matmors armer

Theo er tilbake! Foto: Privat

Etter at Theo hadde vært nesten tre dager og to netter på vidvanke i Oslo vest, fant Andrea sin gode venn igjen. Gjensynsgleden var stor og gjensidig.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
07.09.2016 kl 19:55

Akersposten
Akersposten Media

RIS: Akersposten.no skrev mandag om hunden Theo (halvannet år), som forsvant fra eieren Andrea Tobiassen på tur ved Sognsvann lørdag. Meldinger om at den lille hunden av rasen engelsk boy terrier var observert både på Slemdal og Ris, gjorde at Andrea, med god hjelp fra familie og stadig flere venner, kjente og ukjente, søkte i disse områdene.

Theo var ikke kjent i strøket, ettersom han og Andrea bor på Tøyen, mens Andrea er vokst opp på Ullern. Derfor var Andrea spent på hvordan Theo, som bare veier fire kilo, ville klare seg ute på egenhånd.

Mange observasjoner

– Vi fikk inn mange meldinger fra folk som hadde sett Theo, sier Andrea, som hørte at han både hadde befunnet seg i det trafikerte Slemdalkrysset og på kryss og tvers over t-banelinjen ved Ris.

Dermed visste Andrea hvor de skulle lete etter ham, og mandag kveld kom de i kontakt med noen i Trosterudveien på Ris, som hadde hatt ham inne hos seg i ti minutters tid. Disse visste imidlertid ikke at han var savnet, og dermed fartet Theo videre på sin ferd uten mål og mening.

LES OGSÅ: Hvor er Theo?

– Vi bestemte oss for å lete i dette området, fordi vi tenkte at Theo kanskje ville komme tilbake til disse menneskene som han hadde blitt kjent med, sier Andrea.

Så kom han!

Og det skulle vise seg å være en klok avgjørelse. En times tid senere, ved 21-tiden mandag, kom han plutselig ruslende rett imot dem i Trosterudveien.

En overlykkelig eier kunne rope på ham, og på andre forsøk skjønte Theo hvem han hadde funnet igjen (eller var det omvendt?), og han var tilbake i sin eiers trygge armer.

Andrea Tobiassen forteller at han var blitt litt tynnere, men ellers var han uten en skramme. Hun ønsker å takke alle som har hjulpet og engasjert seg i arbeidet for å få Theo tilbake.

LES OGSÅ:

Sjekk hva som skjer med nærbutikken

Bestum-fotografen har meldt seg!

Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse