Annonse: Privatmegleren Scenario

Kristine holder seg på Røa

Eiendomsmegler MNEF Kristine Hveem Følkner

Eiendomsmegler MNEF Kristine Hveem Følkner har i mange år hatt Røa og omegn som sitt arbeidsfelt. Nå har hun meldt overgang til Privatmegleren Scenario på Røa.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
20.12.2016 kl 11:52

Akersposten
Akersposten Media

Litt om Kristine:

  • Jeg er oppvokst på Jar i Bærum og bor i nærområdet. Jeg startet som megler i 1997, og de siste 10 årene har jeg jobbet som megler med kontor på Røa. Lokalkunnskap er et våre største fortrinn, og gjør oss til en naturlig sparringspartner for deg når du ønsker å vite hva din bolig kan være verdt.
  • Jeg er erfaren, nøyaktig og faglig sterk (har jobbet 5 år som fagansvarlig megler).
  • Tidlig i salgsprosessen så setter jeg opp en fremdriftsplan sammen med selger.
  • Jeg er opptatt av at presentasjonen av boligen er optimal for å kunne oppnå en høyest mulig pris. Jeg ringer alle i budrunden samtidig som alle også får info per sms. Dette for å nå alle og gi det lille ekstra for å oppnå maksimal pris. Jeg har mange referanser fra selgere og kjøpere som kan bekrefte at de er svært fornøyde med tidligere salgs- og kjøpsprosesser.
  • Velger du meg som megler, så er det også jeg som følger salget fra A-Å.

Om Privatmegleren:

  • PrivatMegleren består av engasjerte og kompetanserike meglere som i tillegg benytter seg av bransjens mest kraftfulle verktøy innen markedsføring. Når du velger PrivatMegleren, kan du også forvente mer av den megleren som bistår deg. Hvert lille steg i prosessen er tilpasset akkurat deg og din bolig.

Hun har de siste 10 årene vært megler og fagansvarlig hos OBOS på Røa, og hun har tilsammen 19 års erfaring i bransjen.

– Kvalitet

– Hvorfor har du blitt en del av teamet til Privatmegleren?

– Det er en høy kvalitet på det Privatmegleren leverer. Hele opplegget her er skreddersydd fra A til Å. Dessuten har Privatmegleren økt markedsandelen sin i området, og dette er en stab med solid erfaring, sier Hveem Følkner.

Hun legger vekt på at Privatmegleren fokuserer sterkt på presentasjon av boligen og satser på bred markedsføring.
– Vi er også gode på sosiale medier, blant annet gjennom KLIKK-systemet, som er unikt for Privatmeglerens kunder, sier hun.

– Vi er veldig strenge på leverandører og leverer kvalitet i alle ledd. Det blir et proft sluttresultat til beste for kunden, sier megleren.

Fin blanding

– Hvorfor var det viktig for deg å fortsette i lokalområdet du har jobbet i de siste 10 årene?

– Røa-området har en utrolig fin blanding av mennesker og en fin blanding av boliger. Jeg ser selv kvalitetene av å bo i dette området, sier hun og forteller at hun de siste årene blant annet har jobbet mye på Lysejordet, et område som er veldig i vinden om dagen.

Som eiendomsmegler hos Privatmegleren Scenario Røa, som holder til i etasjen over Rema 1000 ved Røakrysset, satser hun på å bli kjent med ende flere lokale mennesker som er i ferd med å selge eller kjøpe bolig.

LES OGSÅ:
Slik treffer Privatmegleren-annonsene på sosiale medier

Her finner du Privatmegleren Scenarios nettsider.