Konsert på Kaffebrenneriet torsdag 9. februar

KONSERT: Torsdag 9. februar blir det mye god musikk på Kaffebrenneriet på Røa. Foto: Vidar Bakken

Røa Revy- og Teaterskap inviterer til konsert på Kaffebrenneriet på Røa med kjente musikere med Røatilhørighet på programmet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
08.02.2017 kl 14:50

Akersposten
Akersposten Media

RØA: Fra klokken 20.00 torsdag kveld, svinger det på Kaffebrenneriet med Torbjørn Sletta Jacobsen Kvintett og Waits For Nobody. I tillegg vil Røa-patrioten, revyentusiasten og altmuligartistogforfatter Karoline Gregersen Herlofsen synge Joni Mitchell på norsk, sammen med Waits For Nobody.

Les også: Revyblomsten fra Røa

Torbjørn Sletta Jacobsen Kvintett spiller akustisk jazz og har utgitt de kritikerroste albumene Time Layers og Biting Tails, som i hovedsak er basert på Jacobsens komposisjoner. Kvintetten består av Torbjørn Sletta Jacobsen – saksofon, Gunnar Halle – trompet, Espen Eriksen- piano, Audun Ellingsen - bass og Freddy Wike – trommer.

Se bildet større

Komponist og musiker Torbjørn Sletta Jacobsen. Foto: Freddy Wike

Waits For Nobody spiller som navnet tilsier, tolkninger av Tom Waits, men spenner langt bredere over til alt fra Beatles til klassikere av Evert Taube. Her er det lagt opp til intime, ekte og nære opplevelser. Bandet består av Fredrik Otterstad - vokal, gitar, kontrabass, Karl-Erik Bø – vokal, piano og perk samt Torbjørn Sletta Jacobsen – saksofon og vokal.

Billetter selges på døren for 220 kroner for dem som ikke er medlemmer av Røa Revy- og Teaterselskap. For medlemmer er prisen 110 kroner. Medlemskap kan tegnes på stedet. Det blir servert mat og drikke.

Les også:

Røatunnel-start i 2020

«Ganske vilt det de får til, vi befinner oss i Oslo»

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse