ANNONSE
Annonse

Kommer til et sted nær deg!

Linn Marie Werner Kamsvåg og minibussen kommer antakelig snart til et sted nær deg – hvis du bor i Bydel Vestre Aker.

Se etter denne flotte minibussen hvis du er senior i Bydel Vestre Aker.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 11.04.2018 kl 15:34

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

VESTRE AKER: Seniorinfo – på hjul! Det er det helt nye i Bydel Vestre Aker, og det er en forlengelse av kampanjen som startet med en stand på Røa Senter i fjor høst.

Akersposten skrev om kampanjen, les mer her!

I tre måneder sto representanter fra ulike lag, foreninger, organisasjoner og representanter fra forskjellige tjenestetilbud i bydelen på standen. De informerte om tilbud til bydelens seniorinnbyggere, og svarte på spørsmål.

– Standen ble en stor suksess, og mange nye har engasjert seg i nye aktiviteter i bydelen i etterkant av dette, og vi vet også at mange fikk nyttig informasjon om tjenestetilbud i bydelen – noe som kan oppleves som lite tilgjengelig, sier prosjektleder for prosjekt «Helsefremmende møteplasser», Linn Marie Werner Kamsvåg.

Ett steg videre

Prosjektet har som målsetting å teste nye metoder å nå ut med informasjon om helsefremmende aktiviteter og tilbud, til alle eldre i bydelen.

– Det er ikke alltid så enkelt å vite hvor og hvem man skal snakke med, når man lurer på noe. Derfor hadde vi først en stand på Røa Senter, hvor mange handler. Nå skal vi ta det ett steg videre, og reise ut og informere om tjenestetilbud og muligheter, på knutepunkter i bydelen, der folk bor, sier hun.

Hovedmålsettingen å teste ut nye måter å nå ut til seniorbefolkningen på, med informasjon om hvordan man kan ta grep i eget liv, for å forebygge ensomhet, ha et godt og riktig kosthold, forebygge fall og fysisk reduksjon, samt å sikre boligen sin på en slik måte at man kan bo i eget hjem så lenge man kan og ønsker.

– Slå av en prat!

– Fra og med mandag 16. april vil vi kunne gjenkjennes ved at vi er ute med en stor minibuss, med tydelig logo på, sier hun.

Minibussen vil stå på Vinderen, utenfor Rema 1000 i Hovseterveien 70, ved COOP Extra i Stasjonsveien 69, ved Kiwi på Røa, ved Midtstugrenda Borettslag og ved Slemdal t-banestasjon.

Prosjektet er i regi av Oslo kommune og Oslo+.

– Vi gleder oss til å treffe mange av dere der ute, og håper vi får snakket med mange. Kom og slå av en prat når dere ser bussen, sier Kamsvåg.

Du kan finne minibussens kjørerute på Facebook-siden «fremtidens helsefremmende møteplasser 60+»

LES OGSÅ: – Vi ønsker å gi folk et lite spark bak

"50.000 flere eldre i Oslo" DEBATT

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse