Kommer det bysykler i ytre vest?

KOMMER DE?: Populært i Oslo, men foreløpig utilgjengelig i bydelene Ullern og Vestre Aker. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Bysykkelordningen i Oslo er populært, men bysykler i ytre vest er så langt ikke-eksisternde. Det kan det bli en liten endring på.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
26.01.2017 kl 13:08

Akersposten
Akersposten Media

OSLO VEST:Det er ingen som foreløpig har fått prøve lårmuskulaturen på en bysykkel i retning lokale sentrumsområder som Lilleaker, Smestad, Røa eller Vinderen. Det eneste stedet du kan sykle til på lovlig måte er Skøyen, men lenger fra sentrum kommer du ikke.

Men, ser vi på kartet til Oslobysykkel.no at det er et lite håp for noen. Det er planlagt nye bysykkelstativer på Furulund og Monolittveien på Smestad, samt langt ned i Sørkedalsveien og Diakonveien som ligger så å si på bydelsgrensen til Bydel Frogner.

Les også: - Barn og unge stjeler og vandaliserer bysykler

Vi har undersøkt med Oslo Bysykkel, som driver bysykkelordningen, om når dette er planlagt ferdig. På mail svarer de at det foreløpig ikke er satt noen eksakt dato for når stativene åpner, men målet er å få de opp i løpet av sommeren 2017.

Se bildet større

FIRE STEDER: Utsnitt av bysykkelkartet viser med de lyseblå markeringene hvor de nye bysykkelstativene er planlagt i bydelene Ullern og Vestre Aker.

Les også:

Toppmodell Eline (25) fra Besserud: - Tøft for dagens ungdom å vokse opp i Oslo vest


Ullernvilla gikk 13 millioner over takst


- Det er veldig farlig, særlig for de minste


ALS-syke Cathrine ber nå om møte med ministeren

Følg Akersposten på Facebook her

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse