– Kjære foreldre, det er helt ok å være litt streng

«Kjære foreldre. I dag har vi fått bekreftet at det vil være fest i Sørkedalen. La mamma- og pappahjerte slå litt ekstra hardt, også denne helga,» er meldingen som går ut fra Ungdomsavsnittet ved Majorstuen politistasjon fredag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
27.11.2016 kl 11:51

SØRKEDALEN/OSLO VEST: Flere ganger de siste ukene har politiet, foreldre og skoler gått ut og advart om fester for videregående skoleelever i Oslo vest i Sørkedalen. Ved Persbråten videregående skole har foreldre gått sammen om å informere hverandre og alle som måtte være interessert, gjennom den åpne Facebook-siden "Engasjerte foreldre Persbråten VGS".

Politiet advarer videre:«Vi har fått informasjon fra bekymrede foreldre som har vært på en slik fest. Bekymringene er konkret; bruk av narkotika, overstadig beruselse, hypotermi, filming av seksuell aktivitet og seksuell aktivitet som ungdommen senere angrer på. Videre at stedet er bortgjemt fra voksenøyne, og at det er minusgrader og det er helt mørkt.

Engasjerte foreldre stiller med refleksvest og lommelykt - kommer du?

Vi på Ungdomsavsnittet ønsker det beste for din ungdom, og vi er engasjert gjennom samarbeid med kommunen, skolen, foreldre og barnevern.

Vi ønsker dere en god helg – og kjære foreldre, det er «helt ok» å være litt streng og tydelig på husreglene hjemme.»

For et par uker siden uttalte politiførstebetjent Johan Benitez ved Majorstuen politistasjon seg om ungdomsfestene i Sørkedalen:

– En del foreldre skjønner ikke helt dimensjonen av hva som foregår på slike fester. Det handler om sex, overstadig berusede unge, mørkt, kaldt og ingen voksne tilstede.

Nå er det altså duket for nok et slikt arrangement.


LES OGSÅ: – Sex, overstadig berusede unge, mørkt, kaldt og ingen voksne tilstede

Hold de unge unna Sørkedalen i kveldRektorer og foreldre advarer mot ny fest i Sørkedalen– Vi ser ungdomsfester som er rene fylleslagLES OGSÅ: "Rask psykisk helsehjelp" for alle

Ingen mindreårige flyktninger til MontebelloBydel Ullern fikk bot for omsorgssvikt etter at eldre kvinne dødeTo tyver hoppet i Hoffselven– Helt Fleksnes på HovseterIngen respekterer fartsgrensenDu følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!