– Kioskraneren er tatt

Mannen som skal ha stått bak flere ran med kniv i høst, blant annet på Hovseter og Gressbanen, er tatt etter at bilder fra et av ranene ble offentliggjort. Foto: Skjermdump

Knivraneren på Hovseter og Gressbanen er tatt, opplyser politiet. På Narvesen Hovseter sliter den 17 år gamle jenta som ble utsatt for ranet, fremdeles etter brutale opplevelsen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.12.2016 kl 19:07

Akersposten
Akersposten Media

HOVSETER/GRESSBANEN: Akersposten får bekreftet fra politiet at mannen som står bak ranene av Narvesen-kiosken på Hovseter t-banestasjon og Gressbanen i månedsskiftet september/oktober, er tatt. Han skal ha blitt tatt etter at politiet la ut video fra ranet han utførte på Joker Eiksmarka.

Se bildet større

Det var omfattende søk etter gjerningsmannen etter ranet på Hovseter tidligere i høst.

I løpet av noen dager ble minst fire kiosker og butikker ranet, og det fjerde ranet skjedde på 7-Eleven i Bogstadveien. Politiet hadde tidlig en teori om at samme gjerningsmann sto bak, og i slutten av november gikk politiet. Det bekreftes fra politiet at mannen de mener står bak ranene, nå er tatt.

Sliter etter ranet

Masoud Hodjati driver Narvesen på Hovseter stasjon, og det var hans 17 år gamle datter som sto bak kassen da raneren slo til, bevæpnet med kniv. Selv var Hodjati i et annet hjørne av kiosken da det skjedde. Han forteller at datteren sliter etter den skremmende opplevelsen på jobb.

– Det går fremover med henne, men sånt tar tid. Hun ble skikkelig skremt. Hun står ikke alene bak kassen lenger, sier Hodjati til Akersposten.no. Han forteller at han har drevet kiosken på Hovseter siden 2000, og før det drev han på Vinderen og Slemdal, men han har aldri blitt ranet på denne måten før.

– Politiet har fortalt oss at de har tatt raneren. Det er en lettelse at han er tatt. Vi mener det er den samme mannen som på bildene fra Eiksmarka, sier han.

LES OGSÅ: Kjenner du til denne mannen?

Ranet med kniv på Narvesen

Ranet 7-Eleven på Gressbanen

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse