ANNONSE
Annonse

JM Norge i dialog med politikere og naboer på Montebello

PÅ STATNETTOMTEN: Prosjektsjef Per Larsson forikrer om at det vil bli en god dialogprosess med nebolaget. Foto: Vidar Bakken

Prosjektsjef Per Larsson kommenterer at Montebello vel og Husebyåsen vel har organisert seg i arbeidsgruppen "Aksjonen mot monsterutbygging på Montebello".

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

MONTEBELLO: - Vi har god dialog med politikere og andre interessenter, og har fått mange gode tilbakemeldinger på prosjektet, også fra folk som bor i området, sier prosjektsjef i JM Norge, Per Larsson.

Les saken: Maner til kamp mot utbygging på Montebello

Utrede alle forhold

- Vi har forståelse for spørsmålene som stilles, og har i denne prosessen lagt opp til åpen dialog med alle som er interessert. Vårt forslag handler om å utvikle Husebyplatået som har et meget stort potensial for boligutvikling, ikke minst fordi det ligger rett ved t-banestoppet ved Montebello.I den videre prosessen vil vi utrede alle de forhold som det stilles spørsmål ved, som for eksempel infrastruktur og solforhold. Vi samarbeider også tett med Statnett og andre relevante aktører for å koordinere prosjektene, sier Larsson

Følg saken i Plan- og bygningsetatens saksinnsyn

Workshops og dialogmøter

- Vi vil i løpet av kort tid starte dialogprosessen med Plan- og bygningsetaten. Det vil i den forbindelse gjennomføres workshops og informasjonsmøter med alle som er interessert. Vi oppfordrer også alle som har innspill, både positive og kritiske, å sende disse inn til Plan- og bygningsetaten, der de vil bli gjennomgått og behandlet, sier prosjektlederen.

Les også:

Tre til 16 etasjer på "nye" Montebello

Stor boligutvikler kjøper opp ved Røakrysset


De var lykkelig uvitende om hva som skulle ramme dem

Følg Akersposten på Facebook

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse