– Jeg vil gjerne fortsette å ha Bambi på besøk

Kanskje er det de samme rådyrene Huseby-kvinnen har på besøk i sin hage, som var på tur i denne hagen på Ullerntoppen forrige vinter? Nå ber hun hundeeiere ta hensyn til rådyrene. Arkivfoto: Finn Omholt-Jensen

– Løse hunder på tur i skog og på vei jager rådyrene vi har i området, skriver en Huseby-beboer til Akersposten.no. Nå ber hun hundeeiere tenke seg om.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
20.02.2017 kl 14:09

Akersposten
Akersposten Media

HUSEBY: – Noen «bambier» hviler ofte i min hage nattestid. Men så på morgensiden kommer hundene og fyker inn i hagen og jager de stakkars dyrene, skriver Huseby-kvinnen i en e-post til Akersposten.no.

– Jeg vet jo hvilke hunder dette er, men eierne ikke like lett å se og identifisere, sier hun. – En nabo av meg ser ofte hund jage rådyr over gjerdet. En gang ved nyttår skadet rådyret seg.

– Jeg ville gjerne fortsette ha Bambi på besøk. De ligger på plenen og drunter litt. Jeg er glad for at de kan ha et fristed – for eksempel fortsatt hos meg, sier Huseby-kvinnen, som håper hundeeiere vil tenke seg om to ganger før de slipper hundene fri i og rundt Husebyskogen.

PS! For ordens skyld: Kvinnen skriver til slutt i e-posten at hun er fullt klar over at den ekte Bambi ikke er et rådyr, men et dådyr.

LES OGSÅ: Søppelkaoset kan gå mot slutten

LES OGSÅ: Byen innhenter landlige Lilleaker

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse