– Jeg er klar for å ta Norge med storm!

TIL FINALEN: Yasmin Osee Aakre (26) er klar for finale senere i år. Røa-jenta har ambisjoner om å hevde seg!

Etter å ha vært missekandidat allerede i et halvt år, er Røa-jenta Yasmin Aakre valgt ut blant 16 finalister til den store finalen i Miss Norway.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
10.05.2016 kl 14:40

Akersposten
Akersposten Media

RØA: – Det var en gladnyhet å få beskjeden om at jeg var en av finalistene. Jeg har hatt troen hele veien, men man vet aldri, det er jo ingen garanti for at man kommer videre, sier hun til Akersposten.no.

– Det er deilig å få belønning for alt strevet, så nå er det bare å "gønne på" videre! Jeg satser selvfølgelig på å vinne Miss Norway. Jeg er klar for å ta Norge og "universet" med storm! smiler hun.

Jobbing mot finalen

Fremover blir det frivillighetsarbeid, blogging, samarbeid med sponsorer og photoshoots for Yasmin. Hun forteller at hun også ser frem til juniutgaven av Elle, der det skal være et oppslag med henne.

– 22. mai har jeg shoot i Barcelona i forbindelse med et spansk magasin, bootcamp med finalistene 30. juni og selve finalen 30. juli, forteller Yasmin.

– Videre må jeg holde meg til en sunn diett, trene regelmessig og øve på catwalk intenst mot finalen.

Dessuten må Yasmin finne den perfekte aftenkjolen og et selvvalgt outfit.

– Det kan hende jeg må designe noe selv eller dra til utlandet. Men det hadde utrolig fint og stas å få en kjole fra en norsk designer. Men vi får se hva det blir til. Én ting er sikkert, det skal bli en aftenkjole som passer rett inn på Met gala.

– Nå går det også an å stemme på meg som favoritt, man sender MISSU 17 til 1963, sier hun.

Vinneren av Miss Norway går til den internasjonale Miss Universe-finalen, en konkurranse som Norge har vunnet én gang, gjennom Mona Grudt i 1990.

Akersposten skrev om missekandidaten, som har vokst opp på Røa, i april.

Yasmin ønsker å takke for all hjelp og støtte så langt i prosessen, som altså har vart helt siden hun meldte seg på i fjor høst. Det tar lang tid å hevde seg i Miss Norway, og det legges ned mye innsats underveis.

Yasmin presenterer seg selv slik – se videoen!

Takker for støtte

– Familie, venner, kollegaer, stylister, fotografer og sponsorer, dere har vært helt fantastiske støttespillere. Hadde ikke klart det uten dere! skriver Yasming Aakre på bloggen sin. På bloggen skriver hun blant annet at dette så langt "har vært en super flott og krevende erfaring å delta i denne missekonkurransen. Er omtrent et halvt år siden jeg meldte meg på. Og nå står jeg igjen som finalist, rikere på erfaring og med en spennende fremtid i sikte!"

Deltakerne får blant annet poeng for aktivitetet og engasjementet de viser, så det er viktig for Yasmin og de andre finalistene å være synlige og aktive også de siste par månedene før finalen 30. juli.

Yasmin presenterer seg selv slik – se videoen!

LES OGSÅ: – Det er nå eller aldri

Ønsker du å motta Akerspostens ukentlige nyhetsbrev på epost? Meld deg på her!

Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse