ANNONSE
Annonse

Ja, de spiller faktisk høyest!

«Vi spiller høyest og har det gøyest,» er mottoet til Peik. Skolekorpset til Skøyen og Majorstuen skoler måtte derfor helt til topps!

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 29.06.2017 kl 14:56

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

SKØYEN/MAJORSTUEN: Til og med den største tubaen var med helt til topps, da Peik, som er skolekorpset til skolene Skøyen og Majorstuen, spilte konsert på toppen av Norge tidligere denne uken.

Til og med tubaen

Turen opp til Galdhøpiggen gikk fra Juvasshytta, og alle instrumentene ble båret av musikanter og foreldre. På toppen var det på med uniform, og det ble konsert for alle fremmøtte.

Det var tirsdag korpset nådde toppen på Norges høyeste fjell, og onsdag gikk turen til Svellnosbreen, der det også ble gjennomført konsert.

De første?

– Det handler først og fremst om å sette seg mål. Ingen av kjentfolkene vi har snakket med, visste om at noe korps hadde spilt på toppen av Galdhøpiggen tidligere, så kanskje er de første? sier Dag Andreassen til lokalavisen Gudbrandsdølen. – Kioskvakten på hytta på toppen sa at det var det sjukeste han hadde vært med på siden Miss Universe hadde photoshoot på Galdhøpiggen for noen år siden.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse