INGEN nominasjoner til Vestre Akers kulturpris

Det er én dag å gjøre det på!

HEDER OG ÆRE: I 2012 var det for eksempel Dynamite Girls og trener Geir Nordby som mottok kulturprisen, som det er forbundet prestisje med å få. Arkivfoto

Det vanker mye heder og ære med Bydel Vestre Akers kulturpris, men for første gang er det altså ingen som har tatt initiativet til å nominere en eneste kandidat. Nå er nomineringsfristen utsatt til i morgen, 21. oktober

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
20.10.2016 kl 15:06

Akersposten
Akersposten Media

VESTRE AKER: - Det har alltid vært gode nominasjoner til kulturprisen vår, men i år har det ikke kommet et eneste forslag til nominering. Og det i en bydel hvor det er så mange som sprer kulturglede, sier en litt skuffet leder av Vestre Aker barn-, ungdom- og kulturkomite, Ingrid Nyhus (H).

Bydelen har nå utsatt fristen til å komme med nomineringsforslag fra 15. til 21. oktober - altså i morgen

Send ditt forslag til:
Bydel Vestre Aker, Sørkedalsveien 150 b, 0754 Oslo
eller til: postmottak@bva.oslo.kommune.no

- I bydelsutvalget i Bydel Vestre Aker har vi i år igjen gledet oss til å dele ut Kulturprisen til en enkelt person eller en kulturvirksomhet. Dette fordi vi ønsker å hedre den/de som gjennom kulturen sprer glede for bydelens innbyggere. Vi vet det er mange gode og verdige kandidater blant våre innbyggere, og nå trenger vi at noen sender bydelen en mail slik at vi kan få nominert de til Kulturprisen 2016, sier Nyhus.

INFO OM KULTURPRISEN 2016
Vestre Akers Kulturpris tildeles årlig til en person, gruppe eller kulturvirksomhet som gjennom lengre tid har gjort en særlig fremragende innsats innen kunst, vitenskap eller annet kulturarbeid i bydelen. Bydelens beboere oppfordres til å komme med begrunnede forslag til kandidater. Frist for innsendte forslag er satt til 21. oktober og bydelsutvalget vil kåre prisvinneren på sitt møte 17. november.
Bydelsutvalget ser frem til å få mange forslag på gode og verdige kandidater. Det er viktig å hedre de ildsjeler og engasjerte medlemmer som styrker samhold og bedrer livskvaliteten i bydelen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse